Ανήλικος υπέστη ηλεκτροπληξία ενώ έκλεβε μετασχηματιστή στην Ξάνθη- Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Λίγο έλειψε να πληρώσει με τη ζωή του την προσπάθειά του να ξηλώσει τον χαλκού από τον μετασχηματιστή σε έναν υποσταθμό της Δ.Ε.Η. σε μια αγροτική περιοχή της Ξάνθης ένας ανήλικος Έλληνας «κυνηγός» χαλκού, καθώς κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής τάσης.

Η απόπειρα κλοπής του χαλκού, που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, έμεινε στη μέση λόγω του σοβαρού τραυματισμού του ανήλικου, τον οποίο μετέφεραν δυο συνεργοί του στο νοσοκομείο της Ξάνθης όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Μάλιστα, φρουρείται από αστυνομικούς καθώς συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής και φθορά δημόσιας περιουσίας.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν και οι συνεργοί του που αναζητούνται, ένας Έλληνας και ένας άγνωστος, οι οποίοι άφησαν τον ανήλικο στο νοσοκομείο και τράπηκαν σε φυγή. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από την Ασφάλεια περιλαμβάνει και τους γονείς του τραυματία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Συμβασιούχοι Ειδικοί Αστυνομικοί ζητούν από ΠτΔ λύση στο θέμα παραμονής τους στην Αστυνομία
Νέα πυρκαγιά στη Λεμεσό κοντά σε οικία και κτηνοτροφικό υποστατικό-Πνέουν άνεμοι στην περιοχή
Πρόοδος στα ΜΟΕ για κοιμητήρια και αποναρκοθέτηση-Ψάχνουν ημερομηνία για τη Γενεύη
Ατελείωτο ανθρωπιστικό δράμα στη Γάζα–29 νεκροί από ασιτία σε δύο μέρες
Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία, διακόπηκαν οι προβολές στις Κάννες
Θα ξαναδεί Ολγκίν, ζήτησε κοινή συνάντηση με Τατάρ ο ΠτΔ-Εργαζόμαστε για την ουσία, δεν είναι προαπαιτούμενο τα ΜΟΕ»
Υπό έλεγχο η Πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού-Από τα όρια δρόμου ξεκίνησε η φωτιά
Στο κάδρο της Αστυνομίας ο σύντροφος της νεκρής γυναίκας στη Νέα Χαλκηδόνα-«Την εκβίαζε και την πίεζε»
Πυρκαγιά κοντά σε οικίες και κτηνοτροφικά υποστατικά στην Επαρχία Λεμεσού-Στη μάχη και δυο πτητικά μέσα
Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στην Πάφο με θύμα 62χρονο-Το όχημα του συγκρούστηκε με οδοστρωτήρα