Νέα συμπλοκή μεταξύ Σύρων στη Λάρνακα-Αντικρουόμενες εκδοχές για τα αίτια του καβγά

Τρία πρόσωπα, ένας 26χρονος και δύο ανήλικοι, συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμπλοκής, ανησυχίας, διασάλευσης της ειρήνης και κατοχής επιθετικού οργάνου.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Αστυνομία αναφέρουν ότι στις 18.40 την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ νεαρών Αραβικής καταγωγής στην λεωφόρο Αθηνών.

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, που βρίσκονταν στην περιοχή, μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τρεις νεαρούς από τη Συρία εναντίον των οποίων προέκυψε μαρτυρία και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Πρόκειται για έναν 26χρονο, ο οποίος από τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο πρόσωπο και δύο ανήλικους, οι οποίοι φέρουν εκδορές στο τριχωτό της κεφαλής.

Οι δυο ανήλικοι ανέφεραν στην Αστυνομία πως ο λόγος της συμπλοκής ήταν ότι τσακώθηκαν με τον 26χρονο για μία κοπέλα. Από την πλευρά του ο 26χρονος ανέφερε πως είδε τους δύο ανήλικους να κλέβουν από την παραλία, τους τράβηξε βίντεο και φωτογραφίες και αυτοί όταν τον αντιλήφθηκαν του επιτέθηκαν.

Στην κατοχή τους ενός ανήλικου εντοπίστηκε σιδερογροθιά, ενώ φαίνεται πως ο 26χρονος τους χτύπησε με ξύλο.

Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται σήμερα να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε ανακοίνωσή του το ΕΛΑΜ αναφορικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Λάρνακα με την εγκληματική δράση των ασυνόδευτων ανηλίκων, αποφάσισε να διοργανώσει πορεία διαμαρτυρίας, στις Φοινικούδες, όπου διαδραματίστηκαν και τα τελευταία περιστατικά συμπλοκών, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος, «τους τελευταίους μήνες η Λάρνακα υποφέρει από την εγκληματική δράση των ασυνόδευτων δήθεν ανηλίκων - παράνομων μεταναστών. Το κλίμα ανασφάλειας είναι έντονο στο κέντρο της πόλης όπως και σε άλλες περιοχές που έχουν γκετοποιηθεί ανά το Παγκύπριο. Εδώ και χρόνια απαιτούμε αυστηρή μεταναστευτική πολιτική και καταπολέμηση της εγκληματικότητας».

Το ΕΛΑΜ, συνεχίζει η ανακοίνωση, «διοργανώνει μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας για τα βίαια περιστατικά που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες. Διεκδικούμε τα αυτονόητα την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08 Νοεμβρίου στις 19:00 στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες».

Καταληκτικά σημειώνει πως, «καλούμε κάθε συμπατριώτη μας που αντιλαμβάνεται τις πραγματικότητες να ενώσει τη φωνή του μαζί μας και να απαιτήσει ασφάλεια στην Πατρίδα μας».

Δειτε Επισης

Διέταξε έρευνα το Υπουργείο Παιδείας για την κυκλοφορία μονταρισμένων γυμνών φωτογραφιών σε σχολείο
Στην 31η θέση η Κύπρος στον Δείκτη Κράτους Δικαίου 2024 του WJP
Συναγερμός για βόμβα σε γυμνάσιο της Λευκωσίας-Εκκενώθηκε το σχολείο
Καραμπόλα τριών οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο (pic)
«Αν δεν τον σκότωνα, θα με σκότωνε»-Όσα καταγράφει ο Τ/κ που παραδέχθηκε ρόλο ηθικού αυτουργού για Δημητρούι
Έντεκα παράτυποι μετανάστες συνελήφθησαν και απελάθηκαν την ίδια μέρα από την Κύπρο
Νέα συμπλοκή μεταξύ Σύρων στη Λάρνακα-Αντικρουόμενες εκδοχές για τα αίτια του καβγά
Μη παραδοχή απάντησαν οι τρεις για την βόμβα σε δεσμοφύλακα, τα... έψαλλε ξανά ο 42χρονος-«Αστεία πράματα»
Καταζητείτο για απάτη στη Γερμανία και συνελήφθη στην Πάφο 34χρονος
Κατασχέθηκαν 312 αμπελοπούλια στα οδοφράγματα-Βρέθηκαν σε οχήματα κατά τον έλεγχο (pic)