Συνάντηση Αρναούτη με Αρχηγό Αστυνομίας ΒΒ-Στο επίκεντρο θέματα που αφορούσαν τα δύο μέρη

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αρχηγείο Αστυνομίας μεταξύ του κ. Θεμιστού Αρναούτη, Αρχηγού Αστυνομίας και κ. Πανίκου Σταύρου, με τον κ. Steve Jupp, Αρχηγό Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων και τον κ. Κωνσταντίνο Πέτρου, Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή της Αστυνομίας των Β.Β.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τα δύο μέρη, μεταξύ των οποίων θέματα συνεργασίας και εκπαίδευσης.

cats21

Συνάντηση Αρχηγού και Υπαρχηγού Αστυνομίας με την ΑΔΙΠΑ

Επίσης, συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του Αρχηγού Αστυνομίας και του Υπαρχηγού Αστυνομίας και των μελών της Ανεξάρτητης Αρχής Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ανάληψης των καθηκόντων του νέου Αρχηγού και Υπαρχηγού της Αστυνομίας και σ’ αυτή παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Αρχής, κ. Ανδρέας Πασχαλίδης, η Αντιπρόεδρος Δρ. Δέσποινα Κυπριανού, καθώς και οι κ. Μενέλαος Τσαγγαρίδης, κ. Γεώργιος Παπαντωνίου και κ. Γιώργος Καρράς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος με στόχο τη βελτίωση, ακόμη περισσότερο, της υφιστάμενης συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών.

Ειδικότερα, από πλευράς ΑΔΙΠΑ έγινε αναφορά στη βελτίωση που παρατηρείται σε διαδικαστικά εσωτερικά θέματα και ευρύτερα σε θέματα που αφορούν στον τρόπο λειτουργίας της Αστυνομίας, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση των ποινικών και πειθαρχικών υποθέσεων που διερευνώνται εναντίον μελών της Αστυνομίας.

Όπως τονίστηκε, ρόλος της Αρχής, μεταξύ άλλων, είναι να συνδράμει στην περαιτέρω θετική εξέλιξη της Αστυνομίας, στη διόρθωση κακών πρακτικών και στη βελτίωση της εικόνας της Αστυνομίας, όπως πραγματικά της αξίζει.

cats20

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πήγε να πάρει ταξί και εξαφανίστηκε 24χρονος στην Λευκωσία (pic)
Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου από Λεμεσό προς Πάφο για εργασίες
Στη ΜΕΘ ο 16χρονος μαθητής της Τεχνικής-Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
ΒΙΝΤΕΟ: Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο λόγω καραμπόλας-Δόθηκε κυκλοφορία η λωρίδα που είχε κλείσει
Τυλίχτηκε στις φλόγες οικία στην Τ/κ συνοικία στη Λεμεσό-Επηρεάστηκε η οροφή διπλανής κατοικίας
Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για ληστεία υπό την απειλή μαχαιριού σε περίπτερα στον Στρόβολο (pics)
Συνάντηση Αρναούτη με Αρχηγό Αστυνομίας ΒΒ-Στο επίκεντρο θέματα που αφορούσαν τα δύο μέρη
Χειροπέδες σε 18χρονο για τα επεισόδια στις Φοινικούδες-Στις πέντε οι συλλήψεις
Ψάχνουν λύσεις για 65 ειδικούς αστυφύλακες που πέρασαν τις εξετάσεις αλλά δεν άλλαξαν μισθολογική κλίμακα
Διπλάσιοι οι νεαροί κρατούμενοι στις Κεντρικές-Συζητούν αύξηση ποινών για μεταφορά ναρκωτικών σε χώρους κράτησης