Πιάστηκε στα πράσα εντός οικίας να κλέβει 51χρονος και ακινητοποιήθηκε από πολίτη

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη άνδρα σήμερα το πρωί, ο οποίος προσπάθησε να κλέψει οικία στο κέντρο της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10:20, 47χρονος αντιλήφθηκε ύποπτο πρόσωπο εντός της πατρικής του οικίας. Ο ύποπτος μόλις τον αντιλήφθηκε τράπηκε σε φυγή τρέχοντας και καταδιώχθηκε από δεύτερο πολίτη ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε η Αστυνομία, περίπολα της οποίας μετέβησαν άμεσα στην σκηνή για εντοπισμό του υπόπτου.

Ο πολίτης κατόρθωσε να ακινητοποιήσει τον δράστη και ο τελευταίος στην προσπάθειά του να διαφύγει, άρχισε να τον δαγκώνει. Μέλη της Αστυνομίας που κατέφθασαν στην σκηνή διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για 51χρονο και σε σωματικό έλεγχο εντόπισαν στην κατοχή του ένα σακούλι με διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά καθώς και χρηματικό ποσό. Τότε συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Στην σκηνή μετέβηκαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι η είσοδος στην πατρική κατοικία του παραπονούμενος επιτεύχθηκε με την αφαίρεση αλουμινένιων περσιάνων παραθύρου δίπλα από την πλαϊνή είσοδο της κουζίνας με την χρήση σωματικής βίας. Από την οικία κλάπηκαν χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 850 ευρώ περίπου.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο ύποπτος σύμφωνα με μαρτυρία ενέχεται σε άλλες δυο διαρρήξεις κατοικιών που διαπράχθηκαν στην Λεμεσό και κλάπηκε συνολική περιουσία ύψους 8450 ευρώ, για τις οποίες συνελήφθη με δικαστικά εντάλματα.

Πέραν των πιο πάνω εναντίον του υπόπτου εκκρεμούσαν πέντε εντάλματα για υποθέσεις διαρρήξεων κατοικιών και εμπρησμών που είχαν διαπραχθεί μεταξύ 2014-2018 για τις οποίες καταζητείτο με δικαστικά εντάλματα αλλά δεν είχε εντοπιστεί αφού είχε διαφύγει στα κατεχόμενα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραδοχές, αντιπαραθέσεις και συγνώμη από τον οδηγό της μοτοσικλέτας στη δίκη για Ανδρονίκου-Όσα ειπώθηκαν

Δειτε Επισης

Αυξάνονται οι περιπολίες από Αστυνομία και Πυροσβεστική λόγω μεγάλης ροής πυρκαγιών
Σκοπός η εντατικοποίηση πολιτικής αποτροπής μεταναστευτικών ροών
Κατασχέθηκαν φαρμακευτικές και ναρκωτικές ουσίες από καταστήματα της Πάφου
Χειροπέδες σε ακόμη δύο νεαρούς για τα επεισόδια στις Φοινικούδες-Εκκρεμούν άλλα τρία εντάλματα
Θέλουν πάση θυσία τους δύο βαρυσήμαντους για τον Ανδρονίκου-Οι ομολογίες, η στάση της ΚΑ και η υπόθεση Αλέξη
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε κοντά στο φράγμα Κουρίου
Πάνω από 20 δράσεις αξίας πέραν των €30 εκατ. για την ύπαιθρο Τροόδους-Οι εξαγγελίες Χριστοδουλίδη
Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με όχημα
Συνελήφθη 30χρονος ένα χρόνο μετά τα επεισόδια στη Λεμεσό
Κλειδώθηκε στο όχημά του σε έξαλλη κατάσταση και κλήθηκε η Πυροσβεστική για να τον βγάλει