Στόχος της Χεζμπολάχ η κατοικία του Νετανιάχου-Εκτόξευσαν drone

Ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος εκτοξεύθηκε σήμερα εναντίον της κατοικίας του Μπενιαμίν Νετανιάχου στη βόρεια ισραηλινή πόλη της Καισάρειας, δήλωσε ο εκπρόσωπός του, προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του δεν βρισκόταν στην περιοχή και ότι δεν υπήρξαν θύματα.

Εικόνες από το σημείο:

Ρουκέτα στη Χάιφα, drones στην Καισάρεια

Εντωμεταξύ, επίθεση με drones και πυραύλους εξαπέλυσε η Χεζμπολάχ από τον Λίβανο στο Ισραήλ το πρωί του Σαββάτου, με σειρήνες να ηχούν σε πολλές περιοχές του βορρά αλλά και το Τελ Αβίβ.

Ο ισραηλινός στρατός αναφέρει ότι τρία drones εκτοξεύθηκαν από τον Λίβανο και το ένα χτύπησε την ισραηλινή πόλη Καισάρεια. Υπάρχουν ζημιές σε κτίριο, αλλά δεν αναφέρθηκαν θύματα.

Λόγω του περιστατικού, προειδοποιητικές σειρήνες ήχησαν επίσης στο Γκλίλοτ, βόρεια του Τελ Αβίβ. Ωστόσο, το IDF έχει πλέον αποκλείσει το ενδεχόμενο επίθεσης με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην περιοχή.

Σύμφωνα με το IDF ένας πύραυλος εκτοξεύθηκε και στην περιοχή της Χάιφα από τον Λίβανο. Η ρουκέτα έπεσε σε ανοιχτή περιοχή και δεν προκάλεσε τραυματισμούς.

Πηγή: Έθνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ένας από τους τελευταίους εν ζωή κρατούμενους του Αλκατράζ θυμάται όσα έζησε-Δεν θέλει να ξανανοίξει
Ανένδοτη η Μόσχα για τις απευθείας διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία, «θετικό σημάδι» για τον Ζελένσκι
Τουλάχιστον οκτώ νεκροί από ισραηλινό πλήγμα στη Γάζα-Ανάμεσα τους τέσσερα παιδιά
Σάλος στη Βρετανία για την ερωτική σχέση του αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού
Blame game Ινδίας-Πακιστάν για την παραβίαση της εκεχειρίας-Διχάζει ο ρόλος των ΗΠΑ και τα πυρηνικά
Τριαντάχρονος υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση προσώπου 11 χρόνια αφότου πήγε να δώσει τέλος στη ζωή του
Άμεση απάντηση Μακρόν σε Πούτιν-«Η πρόταση για απευθείας διαπραγματεύσεις δεν αρκεί»
Την επανεκκίνηση στις εμπορικές σχέσεις με την Κίνα χαιρετίζει ο Τραμπ-«Σημειώθηκε μεγάλη πρόοδος»
Μεταμεσονύκτια ρελάνς Πούτιν στο τελεσίγραφο για εκεχειρία-Πρότεινε άμεσες διαπραγματεύσεις με Ουκρανία στην Τουρκία
Στις κάλπες οι Αλβανοί-Τέταρτη θητεία διεκδικεί ο Πρωθυπουργός, Έντι Ράμα