ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός πέταξε από το λεωφορείο επιβάτη επειδή είχε μαζί του τη γάτα του

Αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς βρέθηκε χθες το μεσημέρι ένας 23χρονος σε λεωφορείο στο Ίλιον τον οποίον κατέβασε από το όχημα ο οδηγός βρίζοντάς τον επειδή είχε μαζί του το γάτο του.

Ο νεαρός μπήκε στο λεωφορείο της γραμμής Γ12 μαζί με ένα κλουβί στο οποίο μετέφερε το γατάκι του στον κτηνίατρο.

Με το που μπήκε στο όχημα και κάθισε στη θέση του είδε έναν εξαγριωμένο άνδρα να τον πλησιάζει, να τον βρίζει χυδαία και να του ζητά να κατέβει αλλιώς θα τον πετάξει έξω με τις κλωτσιές.

Όπως λέει ο 23χρονος μιλώντας στο protothema.gr, ο οδηγός του λεωφορείου του ζήτησε να κατέβει από το όχημα γιατί κατά τον ίδιο απαγορεύεται να μπαίνουν ζώα στο όχημα.

Βίντεο: Τι καταγγέλλει ο 23χρονος στο protothema.gr

«Εγώ μπήκα μέσα στο λεωφορείο στο Ίλιον χθες το μεσημέρι. Δεν πρόλαβα να κάτσω και σταματάει ο οδηγός στη μέση του δρόμου και έρχεται ένας κύριος και αρχίζει να μου φωνάζει. "Σήκω τώρα πάνω να μην σε πετάξω έξω με τις κλωτσιές. Δεν είμαι ταχυδρόμος να κουβαλάω εσένα και αυτό μαζί"», αναφέρει ο 23χρονος και περιγράφει τον τρόμο που έζησε από τις απειλές που εξαπέλυε ο έξαλλος οδηγός.

«Μετά μου έλεγε 'Κόψε τις μάγκες μην σε πετάξω έξω με τις κλωτσιές' και είχε κολλήσει το πρόσωπο του στο δικό μου.

Του είπα πως υπάρχει νόμος και ότι το κουβαλάω το γατάκι 2 χρόνια στην Αθήνα με το κλουβί, με συγκεκριμένες διαστάσεις, όπως ορίζει ο νόμος.

Αυτός, όμως, συνέχιζε 'πάρτο αυτό από εδώ μέσα'. Πότε κανένας οδηγός δεν είχε πρόβλημα. Ο συγκεκριμένος ήξερε το Νόμο απλά είχε πρόβλημα με τα ζώα. Ήταν η όλη του συμπεριφορά χυδαία.

Από τους υπόλοιπους επιβάτες δεν μίλησε κανείς ενώ το λεωφορείο ήταν γεμάτο και έτσι αναγκάστηκα να κατέβω», τονίζει ο επιβάτης ο οποίος αναγκάστηκε να πάρει ταξί για να μεταφέρει το κατοικίδιό του στον κτηνίατρο.

Ο νεαρός πάρα την ταραχή του πρόλαβε να τραβήξει με το κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες από τις πινακίδες του λεωφορείου και έχει προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στον ΟΑΣΑ αναζητώντας τον οδηγό.

Από την πλευρά του, ο οδηγός του λεωφορείου, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υποστηρίζει πως ζήτησε από τον 23χρονο να κατέβει επειδή μετέφερε τη γάτα σε ένα σακίδιο και όχι μέσα σε κλουβί με συγκεκριμένες προδιαγραφές, όπως προβλέπει ο κανονισμός.

Τι ισχυρίζεται ο οδηγός

«Να είναι τοποθετημένα σε ασφαλές κλουβί, κλειστού τύπου, διαστάσεων 70×40×50», αναφέρει συγκεκριμένα η Χάρτα Επιβατών του ΟΑΣΑ για τη μεταφορά κατοικίδιων ζώων με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Σε επικοινωνία που είχε το protothema.gr με τον ΟΑΣΑ, αναφέρεται πως εφόσον ο 23χρονος προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία σε βάρος του οδηγού θα κινηθεί πειθαρχική διαδικασία για το περιστατικό.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο δύο 16χρονες με οξεία μέθη στη Θεσσαλονίκη
Αμφισβητεί το πόρισμα Hellenic Train ο σύμβουλος των οικογενειών θυμάτων-«Επιστημονική φαντασία»
Κοντά στη λύση του μυστηρίου για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου-Οι μαρτυρίες για τον χαρακτήρα του
Εξωφρενικό τροχαίο στην Ελλάδα-Μεθυσμένος πατέρας οδηγούσε με το παιδί του αγκαλιά
«Θα τη χτυπήσω με το μαχαίρι»-Νέες αποκαλύψεις για σχέδιο δολοφονίας της μητέρας της 13χρονης
Επιστρέφει στην Ελλάδα ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού από τη σύγκρουση στα Τέμπη
Εισαγγελική έρευνα για τις αναρτήσεις που προτρέπουν σε βιαιοπραγίες τη μέρα των συγκεντρώσεων για Τέμπη
ΒΙΝΤΕΟ: Eμπρησμός σε πρατήριο καυσίμων στην Αργυρούπολη, απείλησαν υπάλληλο με όπλο
Μυστήριο με την ουσία που βρέθηκε στις Τοξικολογικές για τον Βασίλη Καλογήρου-Στο μικροσκόπιο CCTV
Νέο βίντεο ντοκουμέντο για την 14χρονη που ξυλοκόπησε 13χρονη-Είχε επιτεθεί και σε άλλη ανήλικη