Διέρρηξαν και έκλεψαν από υπεραγορά, φρουταρία και καφετέρια-Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών προσώπων, στο πλαίσιο διερεύνησης αριθμού υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, στη Λευκωσία. Οι τρεις ύποπτοι, δύο 17χρονοι και ένας 16χρονος, τέθηκαν υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λευκωσίας να διερευνά.

Εναντίον των τριών υπόπτων προέκυψαν στοιχεία, κατά τη διερεύνηση υποθέσεων διάρρηξης και κλοπής, που διαπράχθηκαν σε υπεραγορά και σε φρουταρία, που βρίσκονται στην περιοχή Αγλαντζιάς. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν το απόγευμα χθες Κυριακή, ο 16χρονος και ο ένας 17χρονος. Το πρωί σήμερα, αυτοί οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διατάγματα κράτησης τους, διάρκειας οκτώ ημερών, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Αργότερα σήμερα, επίσης δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας και τέθηκε υπό κράτηση και ο τρίτος ύποπτος. Επιπρόσθετα των υποθέσεων διάρρηξης της υπεραγοράς και της φρουταρίας, εναντίον του διερευνώνται άλλες τρεις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν σε άλλα τρία καταστήματα και συγκεκριμένα, σε καφετέρια, σε άλλη μία φρουταρία και σε κατάστημα αναμνηστικών σουβενίρ.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η πρώτη χρονολογικά διάρρηξη διαπράχθηκε στις 08 Ιουνίου, σε καφετέρια, στην περιοχή Λακατάμιας. Από το υποστατικό φέρεται να κλάπηκαν χρήματα, προϊόντα, καθώς και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής τύπου ταμπλέτα. Ακολούθησε το βράδυ μεταξύ 15 και 16 Αυγούστου, η διάρρηξη σε φρουταρία στην περιοχή Αγίου Δομετίου, από όπου φέρεται να κλάπηκε χρηματικό ποσό, καθώς και τρόφιμα.

Η δεύτερη διάρρηξη φρουταρίας, στην περιοχή Αγλαντζιάς, διαπράχθηκε το βράδυ μεταξύ 05 και 06 Οκτωβρίου, ενώ είχε προηγηθεί το βράδυ μεταξύ 24 και 25 Σεπτεμβρίου, η διάρρηξη υπεραγοράς, επίσης στην περιοχή Αγλαντζιάς. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν υποβληθεί στην Αστυνομία, από την υπεραγορά κλάπηκαν καπνικά προϊόντα, ενώ από τη φρουταρία κλάπηκαν χρήματα, τηλεφωνικές κάρτες, καθώς και καπνικά προϊόντα.

Η διάρρηξη στο κατάστημα αναμνηστικών, σύμφωνα με την καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αστυνομία, διαπράχθηκε το βράδυ μεταξύ 03 και 04 Οκτωβρίου. Από το κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή «Λαϊκή Γειτονιά», στη Λευκωσία, κλάπηκαν χρηματικό ποσό και εμπορεύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Διέρρηξαν και έκλεψαν από υπεραγορά, φρουταρία και καφετέρια-Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους
Ακόμη ένα δέμα με ναρκωτικά έφτασε στην Κύπρο-Χειροπέδες στον 27χρονο παραλήπτη
Συνελήφθη ο 29χρονος που καταζητείτο για την επίθεση κατά νοσηλευτών και γιατρού
Ελεύθερες υπό όρους οι δύο γυναίκες που συνελήφθησαν για εξύβριση Παλαιστινίων
Έκρυψαν κάνναβη σε συσκευασίες δημητριακών-Συνελήφθη 58χρονος (pics)
Παρέλαβε δέμα από το Ταχυδρομείο το οποίο περιείχε ναρκωτικά-Φυλάκιση έξι χρόνων σε 24χρονο
Άρχισε η καταγραφή ζημιών στο Γυμνάσιο Κιτίου-Το πλάνο της Κυβέρνησης για το Εστία
Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του Μηνά Χατζημιχαήλ
Εντόπισαν στην κατοχή του αριθμό πλαστών χαρτονομισμάτων-Υπό τετραήμερη κράτηση 24χρονος
Για πέντε μέρες στο κελί οι δύο για την ρατσιστική επίθεση σε βάρος ντελιβεράδων στη Λεμεσό