Αναζητούν δέκα άτομα για την επίθεση με ντελιβεράδες-Κουβαλούσαν και ρόπαλο οι δράστες (pics)

Δέκα από τους δεκαπέντε αναζητούμενους για την επίθεση σε ντελιβεράδες, που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στη Λεμεσό, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, εναντίον των οποίων διερευνώνται επτά ποινικά αδικήματα.

Σε φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, φαίνεται ότι ένα από τα πρόσωπα που φέρονται να επιτέθηκαν στους ντελιβεράδες, έχει στην κατοχή του ρόπαλο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε, «η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση ή τον εντοπισμό των προσώπων που απεικονίζονται στις φωτογραφίες, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της 1.Συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, 2.Συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, 3. Ληστείας, 4. Επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, 5. Επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, 6. Δημόσιας εξύβρισης, καθώς επίσης και αδικήματα του 7. Περί Καταπολέμησης Ορισμένων Μορφών και Εκδηλώσεων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας Νόμου, τα οποία διαπράχθηκαν στις 5/10/2024 στη Λεμεσό».

Παρακαλεί οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση ή τον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Anazitoumeno-1

Anazitoumeno-2

Anazitoumeno-3

Anazitoumeno-4

Anazitoumeno-5

Anazitoumeno-6

Anazitoumeno-7

Anazitoumeno-8

Anazitoumeno-9

Anazitoumeno-10

Το περιστατικό συνέβη μισή ώρα πριν από τα μεσάνυκτα του Σαββάτου, σε περιοχή στα Κάτω Πολεμίδια, όταν δύο ντελιβεράδες με καταγωγή από την Ινδία, δέχθηκαν επίθεση από περίπου 15 νεαρά πρόσωπα, τα οποία τους κτύπησαν και τους λήστεψαν. Οι δράστες τους άρπαξαν χρηματικό ποσό τριακοσίων ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι φέρουν εκδορές και κτυπήματα, στο πρόσωπο και το σώμα. Ένας εκ των δύο φέρει κατάγματα μύτης, έτσι κρατήθηκε προληπτικά για νοσηλεία.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο νεαρών ηλικίας 19 και 21 ετών. Οι νεαροί συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έκρυψαν κάνναβη σε συσκευασίες δημητριακών-Συνελήφθη 58χρονος (pics)
Παρέλαβε δέμα από το Ταχυδρομείο το οποίο περιείχε ναρκωτικά-Φυλάκιση έξι χρόνων σε 24χρονο
Άρχισε η καταγραφή ζημιών στο Γυμνάσιο Κιτίου-Το πλάνο της Κυβέρνησης για το Εστία
Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του Μηνά Χατζημιχαήλ
Εντόπισαν στην κατοχή του αριθμό πλαστών χαρτονομισμάτων-Υπό τετραήμερη κράτηση 24χρονος
Για πέντε μέρες στο κελί οι δύο για την ρατσιστική επίθεση σε βάρος ντελιβεράδων στη Λεμεσό
Εμπρηστικός ο Τατάρ-«Μακροπρόθεσμος στόχος η κατεδάφιση και ανοικοδόμηση στο Βαρώσι»
Με ευχές, χαμηλές προσδοκίες και μία διαφωνία πάει στη Νέα Υόρκη για τη συνάντηση με Τατάρ ο ΠτΔ
Στο κελί μέχρι τη δίκη ο συνεργός του Κομμωτή-Λήφθηκε υπόψη πως αποφυλακίστηκε με parole
Αναβλήθηκε εκ νέου η υπόθεση της Metamax-Τέλη Οκτωβρίου ξανά στο δικαστήριο οι δύο