Αυτούς καταζητεί η Αστυνομία για επίθεση με μαχαίρι στην Πάφο

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό των 1. Moafak Al Satam, 22 ετών από τη Συρία και 2. Sharif Alsattam, 24 ετών επίσης από τη Συρία, οι οποίοι καταζητούνται για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πρόκλησης τραυματισμού, μαχαιροφορίας, κ.λπ, που διαπράχθηκε στις 28/09/2024, στην Πάφο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στον αριθμό 26806021 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο Σάββατο , η Αστυνομία Πάφου ενημερώθηκε για διαπληκτισμό μεταξύ προσώπων σε συγκεκριμένη περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μαχαιρώματα μεταξύ νεαρών σε ανοιχτό χώρο-Τραυματίστηκε 19χρονος

Μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν στο σημείο για εξετάσεις, όπου εντόπισαν τραυματισμένο ένα πρόσωπο ηλικίας 19 ετών. Ακολούθως, ο 19χρονος παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και έτυχε ιατρικών εξετάσεων, ενώ σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό αυτός έφερε θλαστικά τραύματα και εκδορές και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Αργότερα άντρας 21 ετών κατά την διάρκεια των εξετάσεων που έκανε η Αστυνομία για το περιστατικό, ανέφερε ότι είχε μεταβεί νωρίτερα στο σημείο που είχε γίνει ο καυγάς για να συναντηθεί με τον 19χρονο που ήταν γνωστοί όπου εκεί, όπως είπε, βρίσκονταν άλλα δύο πρόσωπα όταν ο ένας εκ των οποίων επιτέθηκε στον 19χρονο με μαχαίρι και στον ίδιο με κλωτσιές.

Ο 21χρονος ανέφερε ακολούθως πως όταν προσπάθησε να αποτρέψει τους δύο, φέρεται να δέχτηκε και ο ίδιος επίθεση από τον ύποπτο που έφερε μαχαίρι.

20241003_180704

20241003_180628

Δειτε Επισης

Αυτούς καταζητεί η Αστυνομία για επίθεση με μαχαίρι στην Πάφο
Ζητά ποινικοποίηση παραγωγής υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω τεχνητής νοημοσύνης το ΑΚΕΛ
Μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων κατασχέθηκαν σε Λάρνακα και Λεμεσό
Ελεγχόμενη η πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή στην επαρχία Πάφου
Δυο πρόσωπα αναζητεί η Αστυνομία για υπόθεσης διάρρηξης κτιρίου
Έκαψε το σπίτι που ενοικίαζε στη Λευκωσία 31χρονος-Καταδικάστικε σε φυλάκιση ενός έτους
Δεκαπέντε άτομα ενώπιον του Δικαστηρίου των Βάσεων για παρακολούθηση και παρενόχληση
Τρία πρόσωπα καταζητούνται από την Αστυνομία για διάρρηξη κτηρίου στη Λευκωσία
Σε σοβαρή κατάσταση 31χρονος μετά από τροχαίο στην Λευκωσία-Προσέκρουσε σε δέντρα και εκτινάχθηκε εκτός του οχήματος
Πάνω από 300 σελίδες το πόρισμα του εμπειρογνώμονα για τη Μονή Αββακούμ-«Βλασφημία το βιβλίο»