Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς στη Συγγρού

Σκηνές από ταινία γουέστερν εκτυλίχθηκαν αργά τη νύχτα στη λεωφόρο Συγγρού με έναν άνδρα να ανοίγει πυρ και να τραυματίζει έναν 35χρονο στο χέρι ενώ από το περιστατικό τραυματίστηκε και ένας 22χρονος από τη συμπλοκή που προηγήθηκε.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα σήμερα όταν δύο άτομα κατέβηκαν από ένα μαύρο τζιπ και συνεπλάκησαν άγρια με δύο νεαρούς οι οποίοι επέβαιναν σε μια μηχανή, στον παράδρομο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος της λεωφόρου Αμφιθέας.

Ακολούθησε άγριος καβγάς κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε ο 22χρονος στο κεφάλι ενώ ένα άτομο που φορούσε μαύρο καπέλο τράβηξε όπλο και πυροβόλησε στο χέρι τον 35χρονο τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο δεξί χέρι.

Οι δράστες μπήκαν στο πολυτελές οχήμα και εξαφανίστηκαν ενώ οι δύο τραυματίες πήγαν με τη μηχανή τους στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Ωστόσο, επειδή το νοσοκομείο δεν εφημέρευε διεκομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Από το σημείο της συμπλοκής οι αστυνομικοί περισυνέξαν δύο φυσίγγια και ένα κάλυκα ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο παρέες είχαν δώσει ραντεβού προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Σκότωσε τη μητέρα του και προσπάθησε να κρύψει το πτώμα με τη βοήθεια του ξαδέλφου του ο 21χρονος
Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα-Εικοσιενάχρονος σκότωσε τη μητέρα του (pics)
Σπάει τη σιωπή της η οικιακή βοηθός για τον χαμό της οικογένειας στο Ελληνικό-«Χωρίς να φταίω, με βγάζουν δολοφόνο»
Προκαταρκτική έρευνα για τους θανάτους της οικογένειας στο Ελληνικό-Τι αναφέρουν τα πιστοποιητικά θανάτου
Συμφωνία για επενδύσεις 360 εκ. σε τρένα και αμαξοστάσια στη συνάντηση Μητσοτάκη-Μελόνι
Δίωξη στον 71χρονο πατέρα στη Νέα Σμύρνη για ανθρωποκτονία με δόλο
Κλειδί η οικιακή βοηθός για τον περίεργο χαμό οικογένειας στην Ελλάδα-Εμφανίστηκαν δύο ξαδέρφια
Νεαρός κρεμάστηκε στο πίσω μέρος τραμ στην Ελλάδα-Στην ΕΛ.ΑΣ. το επίμαχο βίντεο
Θρήνος για τον 31χρονο Γιώργο που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα στη Ρόδο-Ήταν πατέρας δύο παιδιών
Έρευνα για τις συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο 4χρονου στην Ελλάδα-«Έπεσε από ύψος 25 μέτρων στο ποτάμι»