Δεν πάει Δικαστήριο ο «Κομμωτής»-Επιστρέφει στις Κεντρικές Φυλακές

Το δρόμο για τις Κεντρικές Φυλακές θα πάρει ο 42χρονος Δώρος Θεοφάνου, ο οποίος επρόκειτο να οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, με σκοπό την προσωποκράτησή του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω του ότι ο 42χρονος είναι ισοβίτης και εκτίει ήδη ποινή φυλάκισης, αποφασίστηκε πως δεν ήταν αναγκαία η προσαγωγή του για έκδοση προσωποκράτησης, γι’ αυτό και θα επιστρέψει στις Κεντρικές Φυλακές.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου δήλωσε από την πλευρά του στο ΚΥΠΕ ότι ο ισοβίτης αναμένεται να οδηγηθεί πίσω στις Κεντρικές Φυλακές, πιθανότητα εντός της ημέρας. Η διερεύνηση της Αστυνομίας συνεχίζεται, είπε, ωστόσο κρίθηκε ότι δεν τίθεται θέμα επηρεασμού του ανακριτικού έργου ώστε να προσαχθεί ενώπιον δικαστηρίου.

Σημειώνεται ότι, ο Θεοφάνους εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής στην παραλιακή Λεμεσό, κατόπιν πληροφοριών που έλαβε η Αστυνομία από υπάλληλο περιπτέρου, στο οποίο μπήκε ο δραπέτης. Αμέσως μετά την ενημέρωση που έλαβε η Αστυνομία, μέλη της Δύναμης έσπευσαν στο σημείο και αφού έλεγξαν το κλειστό κύκλωμα διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για τον δραπέτη.

Ακολούθως, πάνοπλα μέλη της Δύναμης, μεταξύ των οποίων και του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού, έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να συλλάβουν τον δραπέτη, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση.

Πάντως, οι Αρχές είχαν λάβει το πρωί πληροφορία ότι ο ισοβίτης βρισκόταν σε συγκεκριμένη περιοχή της Επαρχίας Λευκωσίας, ωστόσο από έρευνες που έγιναν δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε, ενώ νωρίς το απόγευμα λήφθηκε νέα πληροφορία ότι βρισκόταν στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, που αποδείχθηκε αληθής.

Υπενθυμίζεται ότι, ο ισοβίτης Θεόδωρος Θεοφάνους, γνωστός και ως «Κομμωτής», συνελήφθη τέσσερις ημέρες μετά την απόδρασή του από το πατρικό του σπίτι στην επαρχία Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ζητούν πολιτική ευθύνη τα κόμματα μετά την παύση Αρχηγού και Υπαρχηγού της Αστυνομίας
Σήμερα η τελετή διαβεβαίωσης νέου Αρχηγού και Υπαρχηγού Αστυνομίας
Η ηλεκτρική καρέκλα του Αρχηγού-Οι παύσεις, οι παραιτήσεις και όσοι επιβίωσαν μέχρι την αφυπηρέτηση
Τέλος της εβδομάδας η απόφαση Συνοδικού για υπόθεση Αββακούμ-Έτοιμη η γνωμοδότηση του δεύτερου εμπειρογνώμονα
Επέστρεψε στις Κεντρικές ο «Κομμωτής»
Εξακολουθούν να αναζητούνται από τις Αρχές για απόπειρα διάρρηξη κατοικίας (pics)
Δεν έκλεισε το κεφάλαιο ευθύνες στις Κεντρικές-Στο κάδρο ανώτερη λειτουργός και υπεύθυνος ασφάλειας για την άδεια
Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για υπόθεση ναρκωτικών-Προσπαθούν να εντοπίσουν τρίτο άτομο που κατάφερε να διαφύγει
Δεν πάει Δικαστήριο ο «Κομμωτής»-Επιστρέφει στις Κεντρικές Φυλακές
Συγχαρητήρια «Ισότητας» σε νέο Αρχηγό και Υπαρχηγό Αστυνομίας