ΒΙΝΤΕΟ: Συγκρούσεις αστυνομικών με διαδηλωτές σε κινητοποίηση για τον θάνατο του Χασάν Νασράλα

Διαδηλωτές που εκτόξευαν πέτρες συγκρούστηκαν στο Καράτσι με αστυνομικούς που τους εμπόδισαν να φτάσουν στο προξενείο των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Σαγιέντ Χασάν Νασράλα.

Οι διαδηλωτές φώναζαν «Θάνατος στην Αμερική» και κρατούσαν αφίσες του Νασράλα.

Η αστυνομία ανέφερε ότι επτά αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τις πέτρες και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

«Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν γκλομπ και δακρυγόνα εναντίον εκείνων που έσπασαν τον κλοιό, σε μια προσπάθεια να διαλύσουν το πλήθος» ανέφερε ο Αναπληρωτής Γενικός Επιθεωρητής Ασάντ Ράζα.

Το φιλοϊρανικό, σιιτικό, θρησκευτικό κόμμα Majlis Wahadatul Muslimeen είχε οργανώσει αυτήν τη διαδήλωση, στην οποία συμμετείχαν περίπου 3.000 άνθρωποι.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Τρία χρόνια στη ρωσοουκρανική μάχη-Ένας τριετής άνισος πόλεμος σε αριθμούς
Μήνυμα Λαβρόφ σε Τουρκία-«Πολύ σημαντικό να μη ενταχθεί η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ»
Η πρώτη ανάγνωση της επικράτησης Μερτς-«Οι Γερμανοί τιμώρησαν τον προηγούμενο κυβερνητικό συνασπισμό»
Νέο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας, στην επέτειο τριών χρόνων από την εισβολή στην Ουκρανία υιοθέτησε η Ε.Ε.
Σε ποιον «ανήκει» το σώμα του Πάπα μετά το θάνατό του και γιατί δεν μπορεί να γίνει δωρητής οργάνων ο Ποντίφικας
Βατικανό: Η νύχτα κύλησε ήρεμα, ο πάπας ξεκουράζεται
Συναγερμός στη Γαλλία-Έκρηξη κοντά στο ρωσικό προξενείο στη Μασσαλία
Έφτασε με τρένο στο Κίεβο η Φον ντερ Λάιεν -«Σε αυτή τη μάχη διακυβεύεται και η τύχη της Ευρώπης»
Ζυμώσεις στον ΟΗΕ για το ψήφισμα της τρίτης επετείου από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία
Αρχίζει το παζάρι για τον νέο συνασπισμό και την επανεκκίνηση στη Γερμανία-Ο νικητής Μερτς ψάχνει συμπαίκτες