Καταγγελία σε βάρος Αρχηγού Αστυνομίας για αποστολή... προσκλητηρίων σε υπηρεσιακούς φακέλους

Νέο μέτωπο φαίνεται να άνοιξε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, σε βάρος του οποίου υπάρχει ανώνυμη καταγγελία σε σχέση με... προσκλητήρια γάμου, για τα οποία υπάρχει ισχυρισμός πως χρησιμοποιήθηκε ύλη από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προ ημερών υπήρξε ανώνυμη καταγγελία, στην οποία γίνεται λόγος πως ο Στέλιος Παπαθεοδώρου, προσκαλούσε συναδέλφους του στο γάμο στενού συγγενικού του προσώπου. Ωστόσο το γκρίζο σημείο, δεν αφορά την πρόσκληση αλλά ότι αυτή βρισκόταν σε φάκελο της Αστυνομίας, δηλαδή χρησιμοποιήθηκε χαρτική ύλη για μη υπηρεσιακό σκοπό, η οποία στη συνέχεια αποστάλθηκε σε άλλα πρόσωπα, το όνομα των οποίων αναγραφόταν στο εξώφυλλο.

Επιπρόσθετα, υπάρχει ισχυρισμός πως ο γραφικός χαρακτήρας στο εξώφυλλο, δεν είναι του Αρχηγού και ως εκ τούτου καταγγέλλεται πως χρησιμοποιήθηκε υπηρεσιακό προσωπικό για να ασχολείται με μη υπηρεσιακά καθήκοντα.

Μάλιστα, στην καταγγελία αναφέρονται Τμήμα που έχει αποσταλεί, ανάμεσα στα οποία και τμήμα που διερευνά πειθαρχικά αδικήματα σε βάρος αστυνομικών.

Η κίνηση του Αρχηγού, όπως αυτή διατυπώνεται μέσα από τους ισχυρισμούς, συζητείται έντονα τις τελευταίες ημέρες, κατά τις οποίες έγινε και η ανώνυμη καταγγελία, η οποία επιβεβαιώθηκε από αρμόδια πηγή, ωστόσο άγνωστο εάν θα διερευνηθεί και με ποιον τρόπο.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ενδέχεται να υπάρξει καταγγελία (σ.σ δεν υιοθετείται αλλά καταγράφεται) και σε άλλες Υπηρεσίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παραμένει άφαντος ο 29χρονος Χρίστος που επιτέθηκε σε νοσηλευτές και γιατρό στο ΓΝ Λευκωσίας
Στο κελί για οκτώ χρόνια 41χρονος-Βοηθούσε μετανάστες να εισέλθουν παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία 15χρονος (pic)
Μπήκαν σε καφενείο στην Αραδίππου και έπιασαν λαβράκι-Βρήκαν τριάντα κούτες αδασμοφορολόγητα τσιγάρα
Θλίψη για το θάνατο του Μηνά Χατζημιχαήλ-Υπηρέτησε ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κύπρου και ΓΔ ΥΠΕΞ
Υπέκυψε στα τραύματά του ο 68χρονος Μηνάς Χατζημιχαήλ-Τραυματίστηκε προσπαθώντας να σταματήσει το εν κινήσει όχημά του
Οπαδός με καλυμμένο το πρόσωπό του μοίραζε καπνογόνα στην κερκίδα-Χειροπέδες σε 21χρονο
Από πέντε μέχρι επτά κλήσεις ημερησίως από το ecall-Ο τρόπος λειτουργίας του και οι ενέργειες των Αρχών
Τα παράλληλα αφηγήματα του Κυπριακού, η προσέγγιση της Τουρκίας και οι σκοπιμότητες Τατάρ
BINTEO: Σφοδροί βομβαρδισμοί των Ισραηλινών στα περίχωρα της Βηρυτού-Χτύπησαν τη μεγαλύτερη αποθήκη οπλισμού της Χεζμπολάχ