Δύο με τρία άτομα φέρονται να μετακίνησαν τη μοτοσικλέτα του 16χρονου-Έρευνες για αναρτήσεις σε ΜΚΔ

Έρευνες επί ερευνών διεξάγει η Αστυνομία, για τον εντοπισμό των προσώπων που μετακίνησαν την μοιραία μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 16χρονος Χαράλαμπος Πισσαρίδης, ο οποίος σκοτώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεμεσό.

Οι Αρχές, έχουν εξασφαλίσει μαρτυρία πως η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, που οδηγούσε ο άτυχος 16χρονος, φαίνεται να την περισυνέλεξαν, μετά το θανατηφόρο δυστύχημα, δύο με τρία πρόσωπα, τα οποία επέβαιναν σε όχημα και ακολούθως αναχώρησαν από τη σκηνή.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται εξάλλου μαρτυρίες από περίοικους, ως επίσης και τεκμήρια που εντοπίστηκαν από τη σκηνή του θανατηφόρου δυστυχήματος, τα οποία θα εξεταστούν από το δικανικό εργαστήριο, σε μια προσπάθεια να γίνει ταυτοποίηση της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο 16χρονος και να αναζητηθεί ο ιδιοκτήτης της.

Οι εκτιμήσεις των Αρχών, θέλουν τα πρόσωπα που μετακίνησαν την μοτοσικλέτα, να προέβησαν στην συγκεκριμένη ενέργεια ώστε να βάλουν δύσκολα στις Αρχές, ως προς το ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης, ο οποίος έχει ποινική ευθύνη για το γεγονός ότι οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του ο ανήλικος. Ένα άλλο σενάριο που εξετάζεται, είναι ο ανήλικος να αγόρασε -παράνομα- τη μοτοσικλέτα από άλλο πρόσωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αιμορραγικό σοκ κατέδειξε η νεκροτομή του άτυχου Χαράλαμπου

Την ίδια ώρα, υπό εξέταση βρίσκονται επίσης κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί κάποιο στοιχείο που να οδηγήσει στο όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, ώστε να συλληφθούν και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πάντως, κυκλοφορούν φωτογραφίες από τη μοτοσικλέτα, οι οποίες τραβήχτηκαν από κάποιους πριν οι άγνωστοι την περισυνελέξουν από το σημείο και ως εκ τούτου δεν αποκλείεται να κληθούν για κατάθεση, για να διαφανεί κατά πόσον σχετίζονται με την υπόθεση.

c62bd1d0-7cca-4e9d-aecc-2b3e39cd6e5f_460365248_1497607850869485_687522814695264226_n

Σημειώνεται ότι το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, που οδηγούσε ο άτυχος 16χρονος, στην οδό Αμμοχώστου, στα Πάνω Πολεμίδια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας της, ανέβηκε σε πεζοδρόμιο και προσέκρουσε αρχικά σε πάσσαλο πινακίδας τροχαίας πριν καταλήξει σε δέντρο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Από την πρόσκρουση, ο άτυχος 16χρονος τραυματίστηκε και στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Η Αστυνομία συνεχίζει να απευθύνει έκκλησή προς όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό, σε σχέση με την υπόθεση, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λεμεσού, στα τηλέφωνα 25805252, 25805591 ή με τη Γραμμή του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Την περασμένη Κυριακή, διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 16χρονου Χαράλαμπου, από τον ιατροδικαστή Ορθοδοξο Ορθοδόξου και σύμφωνα με τα ευρήματά της, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του επήλθε από αιμορραγικό σοκ, συνέπεια των πολλαπλών ρήξεων αγγείων λαιμού και θώρακα, ενώ λήφθηκαν και δείγματα για εξέταση.

Τη Δευτέρα, στις 15:00 το απόγευμα τελέστηκε η κηδεία του, από την Εκκλησία Τιμίου Σταυρού, στα Πάνω Πολεμίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σημαντική απόφαση ΔΕΕ για διασφάλιση συμφερόντων Κύπρου στις οδικές μεταφορές
Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)
Μεταγενέστερος νόμος μπορεί να νομιμοποιήσει κανονιστική πράξη
Ξεκαθαρίζει ο Χαρτσιώτης-«Καθαρά επιχειρησιακό κομμάτι οι μεταθέσεις στην Αστυνομία»
Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 41χρονου Γιώργου Φιλίππου
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στο Παραλίμνι 16χρονος (pic)
Στο κελί ο 23χρονος που συνελήφθη για κλοπή-Προέκυψαν στοιχεία που τον συνδέουν με εφτά υποθέσεις
Τα έκαναν γης μαδιάμ στις Φυλακές, ξεσηκωμός για την σίτιση-Ένταση, συμπλοκές και τραυματίες
Θέλει πειθαρχία και αναδιοργάνωση εντός του Σώματος ο Αρναούτης-Το όραμά του μέσα από τρεις πυλώνες
Χειροπέδες σε 47χρονη για τη βόμβα στο όχημα 78χρονου-Την έκαψε μαρτυρία