Νεαρός κατήγγειλε πως τον βίασαν δύο άνδρες-Έβγαλαν βίντεο και το ανέβασαν στο διαδίκτυο

Στη σύλληψη δύο αντρών μετά από καταγγελία 23χρονου ότι τον βίασαν και βιντεοσκοπούσαν την αποτρόπαια πράξη τους για να την «ανεβάσουν» στο διαδίκτυο, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα είπε ο 23χρονος ημεδαπός στους αστυνομικούς, οι δυο άντρες, ένας 43χρονος ημεδαπός και ένας 33χρονος από το Ιράν, μαζί με συνεργό τους, βραδινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, με χρήση βίας, τον εξανάγκασαν να εισέλθει σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης.

Εκεί παρά τη θέλησή του, προέβησαν, διαδοχικά, σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, τις οποίες βιντεοσκοπούσαν και ανήρτησαν στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, τραπεζική κάρτα, ρολόι χειρός, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και χρηματικό ποσό.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της πόλης για εξέταση από ιατροδικαστή, ενώ έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποσταλούν στοιχεία στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων και πλήρωμα περιπολικού εντόπισαν και συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τον 43χρονο ημεδαπό και τον 33χρονο από το Ιράν.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, ληστεία και παράβαση του Νόμου περί προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Στο Βατικανό ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα για την κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Πέθανε ο Νίκος Παλαιοκώστας, αδελφός και συνεργός του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα
Είχε επισκεφτεί το Ντουμπάι λίγες ημέρες πριν δολοφονηθεί ο Μουσχούρης-Στο μικροσκόπιο οι επαφές του
«Αιφνίδια αστοχία υλικού, υπέστη εγκαύματα δεύτερου βαθμού»-Πώς πήρε φωτιά ο ασθενής στο «Αλεξάνδρα»
Απορρίφθηκε και το δεύτερο αίτημα εκταφής θύματος των Τεμπών από τον εφέτη ανακριτή
Ασθενής πήρε φωτιά στη διάρκεια χειρουργείου στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»-Διατάχθηκε έρευνα
«Πέντε λεπτά πριν περνούσα από το διαγνωστικό κέντρο»-Σοκάρει μαρτυρία για την εκτέλεση στο Χαλάνδρι
Ζητούν και τα ρέστα... Γονιός μήνυσε τον γιο της 85χρονης που της πέταξαν βαρελότα για το βίντεο που ανήρτησε
Πάνω από 40 κάλυκες στο σημείο της ενέδρας-Οι δράστες πυροβολούσαν εναλλάξ
Πώς συνέβη η τραγωδία στου Ρέντη με θύμα τη 12χρονη-Είχε σκοτωθεί ο αδερφός της σε ανάλογο δυστύχημα