Στις φλόγες όχημα του Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας-Έρευνες για τα αίτια

Φωτιά εκδηλώθηκε σε όχημα που ανήκει στο Κ.Σ. Κισσόνεργας τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, σήμερα 13.9.24 και περί ώρα 01:55 λήφθηκε πληροφορία ότι σε χώρο στάθμευσης του Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας επί της οδού Χαράλαμπου Καραγιάννη εκδηλώθηκε φωτιά σε όχημα.

Τη σκηνή επισκέφτηκαν, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, μέλη της Αστυνομίας, καθώς και πυροσβεστικό όχημα μέλη της οποίας κατέσβησαν τη φωτιά, η οποία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο όχημα. 

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως πρόκειται για διπλοκάμπινο όχημα το οποίο ανήκει στο Κοινοτικό Συμβούλιο. Η σκηνή αποκλείστηκε με σκοπό τη διενέργεια εξετάσεων από λειτουργούς της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας και αξιωματικούς της Πυροσβεστικής καθώς και του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με μαρτυρία, είπε ο κ. Νικολάου, το όχημα φέρεται να ήταν ακινητοποιημένο το τελευταίο χρονικό διάστημα λόγω διαφόρων μηχανικών και ηλεκτρονικών προβλημάτων. Τα αίτια της πρόκλησης της φωτιάς θα διαφανούν μετά την επιστημονική εξέταση του οχήματος και της σκηνής, κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δορυφορικές φωτογραφίες αποκαλύπτουν τις καταστροφές στο Φορντό μετά τα αμερικανικά πλήγματα
Τα δύο σενάρια μετά τον βομβαρδισμό του Ιράν-Το ρίσκο Τραμπ, πώς μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση
Επανεκλέγηκε στη θέση του ΓΓ του ΑΚΕΛ ο Στέφανος Στεφάνου-Ήταν η μοναδική υποψηφιότητα
Αναμένουν άνοδο στις τιμές πετρελαίου οι επενδυτές, στροφή προς ασφαλή καταφύγια
Σε διαρκή σύνοδο το ΣΕΑ λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή-Παρακολουθεί την κατάσταση η Κυβέρνηση
«Όλα στο τραπέζι για να υπερασπιστούμε το έθνος μας»-Στη Μόσχα ο ΥΠΕΞ του Ιράν, βλέπει Πούτιν
Καταζητείται 35χρονος για κλεπταποδοχή και κλοπή στο Παραλίμνι-Συνελήφθη 31χρονος (pic)
Πώς οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στο Ιράν-Ο Τραμπ στο war room με καπέλο MAGA, οι απειλές και οι βομβαρδισμοί
Πυρκαγιά σε διαμέρισμα που χρησιμοποιείται ως γραφείο εταιρίας-Δεν κινδύνευσαν άλλα διαμερίσματα
Σε επαφή με την Αστυνομία το Βρετανικό ΥΠΕΞ για τη σύλληψη του Αζέρου για τρομοκρατία-Ζητά πληροφορίες και η Ελλάδα