Δίνει μάχη για τη ζωή του ο 42χρονος οδηγός του σκυβαλοφόρου

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 42χρονος οδηγός του σκυβαλοφόρου, ο οποίος τραυματίστηκε όταν το όχημά του ανετράπη τα ξημερώματα της Δευτέρας, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 42χρονος βρίσκεται διασωληνομένος στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, αιμορραγία και άλλα κατάγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο από την ανατροπή σκυβαλοφόρου στον αυτοκινητόδρομο-Γεμάτος σκουπίδια ο δρόμος

Σημειώνεται ότι, η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού προς Λευκωσία, δόθηκε στην κυκλοφορία μετά από πολλές ώρες, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες για να ανοίξει και η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου.

Ταυτόχρονα, έκκληση προς τους οδηγούς απηύθυνε η Αστυνομία αφού, στο ύψος της Μονής, διερχόμενοι οδηγοί φαίνεται να ελαττώνουν ταχύτητα για να δουν το ακινητοποιημένο φορτηγό, με αποτέλεσμα να προκαλείται μεγαλύτερη συμφόρηση της τροχαίας κίνησης. Ως εκ τούτου, η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς, όπως συνεχίζουν κανονικά την πορεία τους, ακολουθώντας τις οδηγίες των επί καθήκοντι μελών. Την ίδια ώρα συστήνεται προσοχή στους οδηγούς, οι οποίοι καλούνται να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 00:45, οι Αρχές έλαβαν κλήση για σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, πάρα την Μόνη, με την εμπλοκή σκυβαλοφόρο.

Το σκυβαλοφόρο, φαίνεται να κτύπησε στο δεξιό κιγκλίδωμα του δρόμου και στη συνέχεια ανατράπηκε. Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Σκουπίδια και εξαρτήματα του σκυβαλοφόρου διασκορπίστηκαν εντός του δρόμου και ως εκ τούτου οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του δρόμου έκλεισαν και έγινε εκτροπή της τροχαίας κίνησης προς Λευκωσία, από την έξοδο Παρεκκλήσιας προς τον παλαιό δρόμο Λεμεσού-Λευκωσίας μέχρι να καθαριστεί ο δρόμος.

Δειτε Επισης

Συνελήφθη και 24χρονος για τα επεισόδια στο «Άλφαμεγα»
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στον Δήμο Πέγειας
Συνελήφθησαν άλλα τρία πρόσωπα που μπήκαν χωρίς εισιτήριο στο «Άλφαμεγα»
Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο για επεισόδια στο «Άλφαμέγα»-Φέρεται να μπήκε παράνομα στο γήπεδο
Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα από Αστυνομία Βρετανικών Βάσεων για παράνομη παγίδευση πτηνών
Το φανταστικό σενάριο, οι ευθύνες της Αστυνομίας και οι χούλιγκανς που αφήνουμε να διοικούν
Υπό κράτηση οι τρείς συλληφθέντες για τα επεισόδια στο «Άλφαμέγα»-Αναζητούν στοιχεία για άλλους 29
Σκληρή και χειρότερη από Ρίκκου η απόφαση για Οδυσσέα-«Παρασυρόμενος από τις Σειρήνες της δημοφιλίας, σύγχυσε τα όρια»
Κατακεραύνωσε και έπαυσε τον Οδυσσέα το Συμβούλιο-Καταπέλτης η απόφαση
Κατά μέτωπο επίθεση Οδυσσέα μετά την παύση του-«Σήμερα νίκησε το σύστημα»