Εξωθούσε 34χρονη στην πορνεία έναντι αμοιβής στη Σαντορίνη-Συνελήφθη 19χρονος

Συνελήφθη 19χρονος Πολωνός που εξωθούσε στην πορνεία 34χρονη Ουκρανή έναντι αμοιβής, στη Σαντορίνη.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν η γυναίκα κατήγγειλε όσα γίνονταν από τον Ιούνιο μέχρι και τον Αύγουστο. Μάλιστα, την Κυριακή 18 Αυγούστου όταν η 34χρονη αρνήθηκε να συνεχίσει, την χτύπησε στο πρόσωπο. Επίσης, ο 19χρονος βιντεοσκοπούσε τα ραντεβού της γυναίκας με άλλους άντρες.

Ο άνδρας, μετά την καταγγελία, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Στους αστυνομικούς ομολόγησε πως είχε μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, την οποία παρέδωσε οικειοθελώς, συνολικού μικτού βάρους (1,37) γραμμαρίων. Επίσης, στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 360 ευρώ, προερχόμενο από εγκληματική δράση.

Σημειώνεται πως η 34χρονη Ουκρανή δεν επιθυμούσε εξέταση από ιατροδικαστή, ωστόσο προσκομίστηκε ιατρική βεβαίωση από το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας στο οποίο είχε μεταβεί μετά την πρόκληση των σωματικών βλαβών από τον δράστη.

Επιπλέον, η γυναίκα ενημερώθηκε εγγράφως για τη δυνατότητα παροχής Panic Button, ωστόσο δεν επιθυμούσε την εγκατάστασή του. Επίσης, δεν επιθυμούσε μετάβαση σε ασφαλή χώρο και μεταφέρθηκε με υπηρεσιακό όχημα σε κατάλυμα που εκείνη ήθελε.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

«Όλα αυτά τα χρόνια μιλάμε, φωνάζουμε, μα δεν ακουγόμαστε»-Δριμύ κατηγορώ από τους συγγενείς των θυμάτων στο Μάτι
Μυστήριο με την εξαφάνιση 46χρονης στην Ελλάδα για 30 ώρες-Είχε πάει σε επαγγελματικό ραντεβού
Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του βιολογικού του πατέρα του τρίχρονου Άγγελου
Δηλώνει πως δέχεται απειλές από αλλοδαπούς παράγοντες ο πρόεδρος του Οργανισμού Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων
Έρευνα για δωροδοκίες στη Θεσσαλονίκη-Εμπλέκονται νεκροτόμοι και ιατροδικαστές, δυο συλλήψεις
Στη δημοσιότητα η αλληλογραφία για την πυρόσφαιρα στα Τέμπη-Η θέση του Βέλγου ειδικού
Kαταδίωξε ψάλτη με σκεπάρνι 49χρονος-Απείλησε και παπαδιά
Εξελίξεις για το πόρισμα ΕΟΔΑΣΑΑΜ για τα Τέμπη-Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε ο Άρειος Πάγος
Στην αντεπίθεση το Μαξίμου για το πόρισμα για Τέμπη-«Χτίστηκε αφήγημα περί δήθεν συγκάλυψης»
Υπέρ της ενιαίας αντίδρασης στους δασμούς Τραμπ ο Μητσοτάκης