Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων-Κατέληξε 83χρονη μία εβδομάδα μετά

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων, που είχε σημειωθεί την Κυριακή 11 Αυγούστου, στη Λεμεσό, αφού 83χρονη υπέκυψε στα τραύματά της, μία εβδομάδα μετά το τροχαίο, ενόσω νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, θύμα του θανατηφόρου δυστυχήματος είναι η 83χρονη Ανδρούλα Νεοφύτου, από τη Λεμεσό, η οποία κατέληξε το απόγευμα της Κυριακής, παρά τη μεγάλη μάχη που έδωσε για μια εβδομάδα, για να κρατηθεί στη ζωή.

Η 83χρονη νοσηλευόταν σε κλινική στη Λεμεσό, μετά από οδική σύγκρουση που συνέβη την Κυριακή, 11 Αυγούστου, στη Λεμεσό. Αυτή έφερε τραύμα στην κοιλιά. Λίγο πριν τις 2.30 το απόγευμα χθες Κυριακή, 18 Αυγούστου, η 83χρονη απεβίωσε. Τα ακριβή αίτια θανάτου της αναμένεται να διαφανούν κατά την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, που έχει προγραμματιστεί να διενεργηθεί από ιατροδικαστή, αύριο Τρίτη.

Η οδική σύγκρουση συνέβη λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι της 11ης Αυγούστου, στη συμβολή της οδού Αγίας Φυλάξεως και της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, στη Λεμεσό. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε στην οδό Αγίας Φυλάξεως, ο 84χρονος σύζυγος της 83χρονης, με συνοδηγό την ίδια, στο ύψος της συμβολής με την λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, παρέκκλινε της πορείας του και κινήθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου προσέκρουσε σε δύο αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σε στάση, αφού στην κατεύθυνση τους, ήταν αναμμένο το κόκκινο φως τροχαίας.

Στο πρώτο από τα δύο οχήματα, το οποίο βρισκόταν στη δεξιότερη από τις τρεις λωρίδες της οδού Αγίας Φυλάξεως, επέβαιναν άντρας και γυναίκα, ηλικίας 41 και 30 ετών, με το δύο ετών παιδί τους, να βρίσκεται στα πίσω καθίσματα, σε ειδικό παιδικό κάθισμα, ενώ στο δεύτερο όχημα, το οποίο βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα του δρόμου, επέβαιναν άντρας και γυναίκα, ηλικίας 33 και 31 ετών. Το δεύτερο όχημα, αμέσως μετά την πρόσκρουση, μετακινήθηκε και προσέκρουσε σε τρίτο αυτοκίνητο, που επίσης βρισκόταν σε στάση, στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και στο οποίο επέβαινε άντρας ηλικίας 39 ετών.

Οι 41χρονος, 30χρονη και το δύο ετών παιδί τους, καθώς και οι 33χρονος και 31χρονη, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και πήραν εξιτήριο την ίδια μέρα. Η 83χρονη και ο 84χρονος, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο σε κλινική στη Λεμεσό. Ο 84χρονος έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο την ίδια μέρα.

Το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου της 83χρονης θα διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί την Τρίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γιοι δύο βουλευτών της Χεζμπολάχ ανάμεσα στους εννέα νεκρούς από τις εκρήξεις στον Λίβανο
Βελτιωμένη η εικόνα της πυρκαγιάς στο διυλιστήριο-Στο νοσοκομείο με εγκαύματα εργαζόμενοι
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 17χρονος-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Φιλανθρωπικός σκοπευτικός αγώνας από το προσωπικό του Τμήματος Φυλακών
Απειλεί το Ισραήλ ότι «θα λάβει δίκαιη τιμωρία» η Χεζμπολάχ μετά τις ταυτόχρονες εκρήξεις
Στο 1,2 ο δείκτης γεννήσεων στην Κύπρο-Αναμένεται να πέσει στο μισό ο πληθυσμός σε 20 χρόνια
ΒΙΝΤΕΟ: Τουλάχιστον 1.000 μέλη της Χεζμπολάχ τραυματίστηκαν μετά από έκρηξη των βομβητών τους
Αναστάτωση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου-Εξερράγησαν power bank και ηλεκτρονικό τσιγάρο σε αεροπλάνο
Ευχαριστημένος ο Καδής με το κυπριακό χαρτοφυλάκιο-«Δεν πήγε κάτι λάθος, το θεωρώ αναβαθμισμένο»
Έκκληση Υπουργού Υγείας για εποικοδομητικό διάλογο ώστε να αποφευχθεί η απεργία στα νοσοκομεία