Βρήκε καταφύγιο στα ύψη ο υδράργυρος-Νέα κίτρινη προειδοποίηση για 40 βαθμούς

Καταφύγιο στα ύψη φαίνεται ότι βρήκε ο υδράργυρος, με τη θερμοκρασία να μην πέφτει κάτω από τους 41 βαθμούς, με αποτέλεσμα η Μετεωρολογική Υπηρεσία να εκδίδει νέα κίτρινη προειδοποίηση.

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό και στους 33 βαθμούς Κελσίου στα ορεινά. Η κίτρινη προειδοποίηση θα τεθεί σε ισχύ από τη 1:00 το μεσημέρι μέχρι τις 4:00 το απόγευμα.

GVRLt-7WcAAY8pt

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις πρωινές ώρες θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις ή και αραιή ομίχλη κυρίως στα παράλια.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια, μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ την Πέμπτη θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τετάρτη ενώ την Πέμπτη θα σημειώσει μικρή πτώση παραμένοντας όμως πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δειτε Επισης

Στο Λιμάνι Λεμεσού ξανά το αμερικανικό πολεμικό σκάφος USS–WASP
Επιχείρηση απομάκρυνσης πέραν των 500 Αυστραλών από τον Λίβανο δια μέσου της Κύπρου
Δεν λέει να φθινοπωριάσει-Σταθερά στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Έφτασαν ακόμη 38 Κύπριοι από τη Βυρητό-Καλύφθηκε από τη ΚΔ το κόστος μετάβασης
Στα μαχαίρια και πάλι συντεχνίες και ΟΚΥπΥ-Κρίση χωρίς τέλος η υπογραφή της συλλογικής σύμβασης
Το μήνυμα Θεοδοσίου για τις νέες αρμοδιότητές της-«Σκοπός μας να εγκύψουμε στα θέματα ευημερίας ζώων»
Μ. Παναγιώτου: Η κυβέρνηση επιδιώκει να προσδώσει νέα δυναμική στους αγρότες
Στην κυκλοφορία δρόμος στο Τσέρι, ανακοίνωσαν τα Δημόσια Έργα με άλλα έργα σε δρόμους
Δεν αποδέχονται ως έχει το προσχέδιο συλλογικής σύμβασης εργασίας ΟΚΥπΥ οι συντεχνίες
Διαψεύδει τα περί απόρριψης της πρότασής του από συντεχνίες ο ΟΚΥπΥ