Σοκ στις ΗΠΑ-Μαρτυρικός θάνατος εξάχρονου, τον πυροβόλησαν η μητέρα του και ο σύντροφός της

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Όκλαντ των ΗΠΑ, ο φρικτός θάνατος που βρήκε ο εξάχρονος Τζιοβάνι Τζένινγκς από τα χέρια της μητέρας και του φίλου της. Το ζευγάρι φέρεται να κάρφωσε στον τοίχο το μικρό αγόρι και να τον πυροβόλησαν με αεροβόλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, η κακοποίηση του παιδιού γινόταν συχνά μπροστά στα ίδια τα αδέλφια του. Η 25χρονη Ελάινα Ρόουζ Τζένινγκς και ο 32χρονος Ντάνιελ Τζον Τζιατσίνα κατηγορούνται για τη δολοφονία του 6χρονου ο οποίος βρέθηκε αναίσθητος στις 30 Ιουλίου με πληγές σε όλο του το κορμί.

Σημειώνεται ότι η 25χρονη και ο 32χρονος είχαν βάλει, μάλιστα, και κάμερα για να παρακολουθούν την «κακή συμπεριφορά» του εξάχρονου ακόμα και όταν αυτή αφορούσε την ανάγκη του να πάει στην τουαλέτα ή να πιεί νερό.

Τι αποκάλυψε η έρευνα

Η έρευνα αποκάλυψε ότι το εξάχρονο αγόρι έπεφτε συχνά θύμα ξυλοδαρμού από τους δύο ενήλικες. «Διαπιστώσαμε ότι ο Τζιαντσίνι σε αρκετές περιπτώσεις ξυλοκοπούσε τον 6χρονο. Αν και αυτή η κακοποίηση ορισμένες φορές γινόταν ενώ απουσίαζε η μητέρα του παιδιού, όλα ήταν σε γνώση της.», είπε ο Εισαγγελέας.

Στην συνέχεια ο ίδιος προσθέτει ότι «Η μητέρα όχι μόνο τα γνώριζε όλα αυτά, αλλά και τα ενέκρινε καθώς ορισμένες φορές ενθάρρυνε τον 32χρονο σύντροφο της να κακοποιεί το αγόρι.» Όπως είπε ο εισαγγελέας, ο 32χρονος κάποια στιγμή κάρφωσε στον τοίχο τον μικρό Τζιοβάνι από τα ρούχα και έστειλε μια φωτογραφία στη σύντροφό του για να γελάσουν με το θέαμα.

Από τη νεκροψία-νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι το αγόρι έφερε τραύματα στο κρανίο, τα χείλη, μέσα στο στόμα, τα μάγουλα, το μέτωπο, τους ώμους, τα δάχτυλα, τους μηρούς, αλλά ακόμη και τα γόνατα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 25χρονη μητέρα του 6χρονου και ο 32χρονος σύντροφός της αντιμετωπίζουν πλέον την ποινή των ισοβίων.

newyorok-paidi2-804x1024

newyorok-paidi3-821x1024

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Η κοινότητα Κορμακίτη ενώνεται με την Παγκύπρια Πορεία Χριστοδούλας
Άγνωστοι επιτέθηκαν και κτύπησαν 16χρονο στη Λεμεσό-Βρισκόταν σε χωράφι δίπλα από Εκκλησία
Χειροπέδες σε 23χρονο έξω από το γήπεδο της Πάφου-Ήταν φορτωμένος με κροτίδες
Ελεύθερος ο 62χρονος που παρέσυρε με φορτηγό τον 33χρονο και την αστυνομικό στην Χαλκιδική
Οδικές εργασίες σε αυτοκινητόδρομους και αστικές περιοχές
Συντριπτική επανεκλογή Οζέλ στο CHP-Κάλεσε τον Ερντογάν σε πρόωρες εκλογές
ΠτΒ: Αμέριστη συμπαράσταση Βουλής σε όσους αγωνίζονται κατά καρκίνου
Διπλωματικό επεισόδιο Βρετανίας και Ισραήλ- Δεν επέτρεψαν την είσοδο στη χώρα δύο βουλευτών των Εργατικών
Ιατρικό ελικόπτερο συνετρίβη σε θαλάσσια περιοχή στο Ναγκασάκι-Εντοπίστηκαν και οι 6 επιβαίνοντες
Περισσότερες από 50 χώρες μίλησαν με Λευκό Οίκο για έναρξη εμπορικών διαπραγματεύσεων