Χτύπησαν ξανά οι εμπρηστές-Παρέδωσαν στις φλόγες όχημα στη Λεμεσό, καταστράφηκε δεύτερο

Χτύπησαν εκ νέου οι εμπρηστές, καθώς το βράδυ της Παρασκευής πυρπόλησαν όχημα στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ καταστράφηκε και δεύτερο όχημα και προκλήθηκαν ζημιές και σε τρίτο. Σημειώνεται πως στις φλόγες τυλίχθηκε και όχημα στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα λήφθηκαν κλήσεις που έκαναν λόγο για πυρκαγιά σε δύο οχήματα, σε χώρο στάθμευσης συγκροτήματος διαμερισμάτων στη Γερμασόγεια. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής για κατάσβεση της πυρκαγιάς, καθώς επίσης και μέλη της Αστυνομίας, που απέκλεισαν τη σκηνή.

Μετά την κατάσβεση, Πυροσβεστική και Αστυνομία άρχισαν τις έρευνες και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα σε ένα εκ των οχημάτων, που ανήκει σε 34χρονο και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε δεύτερο, αλλά και σε τρίτο. Από την πυρκαγιά, το όχημα του 34χρονου και το δεύτερο όχημα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ στο τρίτο προκλήθηκαν ζημιές.

Τα μέλη της Αστυνομίας παρέμειναν στο σημείο καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας και με το πρώτο φως της ημέρας, άρχισαν εκ νέου τις έρευνες.

Στις φλόγες όχημα και στη Λευκωσία

Σημειώνεται πως και στη Λευκωσία σημειώθηκε πυρκαγιά σε όχημα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10:30 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα, που βρισκόταν σταθμευμένο σε χωράφι στην περιοχή του Αρχάγγελου.

Στο σημείο έσπευσε Πυροσβεστική για κατάσβεση της φωτιάς, καθώς και μέλη της Αστυνομίας. Ο ιδιοκτήτης είχε αναφέρει πως το όχημα ήταν σταθμευμένο στο χωράφι από τις 28 Ιουλίου, ενώ το αγόρασε τις τελευταίες ημέρες.

Στη σημείο παρέμειναν μέλη της Αστυνομίας, που φρουρούσαν τη σκηνή και με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν εκ νέου οι έρευνες της Αστυνομίας.

Δειτε Επισης

Σημαντική απόφαση ΔΕΕ για διασφάλιση συμφερόντων Κύπρου στις οδικές μεταφορές
Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)
Μεταγενέστερος νόμος μπορεί να νομιμοποιήσει κανονιστική πράξη
Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 41χρονου Γιώργου Φιλίππου
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στο Παραλίμνι 16χρονος (pic)
Στο κελί ο 23χρονος που συνελήφθη για κλοπή-Προέκυψαν στοιχεία που τον συνδέουν με εφτά υποθέσεις
Τα έκαναν γης μαδιάμ στις Φυλακές, ξεσηκωμός για την σίτιση-Ένταση, συμπλοκές και τραυματίες
Θέλει πειθαρχία και αναδιοργάνωση εντός του Σώματος ο Αρναούτης-Το όραμά του μέσα από τρεις πυλώνες
Χειροπέδες σε 47χρονη για τη βόμβα στο όχημα 78χρονου-Την έκαψε μαρτυρία
Παραπέμφθηκαν σε δίκη ο «Κομμωτής» και ο 26χρονος συνεργός του για την απόδραση