ΒΙΝΤΕΟ: Αεροπλάνα γεμάτα επιβάτες συγκρούστηκαν σε αεροδρόμιο της Βραζιλίας

Οι ζημιές που προκλήθηκαν σε δύο αεροσκάφη όταν συγκρούστηκαν σε αεροδρόμιο της Βραζιλίας έχουν καταγραφεί σε βίντεο.

Το τρομακτικό περιστατικό όταν αεροσκάφος της Gol Airlines γεμάτο επιβάτες βρισκόταν στον αεροδιάδρομο του αεροδρομίου Congonhas στο Σάο Πάολο και περίμενε να αναχωρήσει, ενώ ένα αεροσκάφος που επίσης είχε κόσμο LATAM Airlines, μόλις είχε προσγειωθεί από το Ρίο ντε Τζανέιρο, με τα δύο αεροπλάνα να συγκρούονται.

Η Aena, η υπεύθυνη εταιρεία του αεροδρομίου δήλωσε ότι το περιστατικό προκλήθηκε από μηχανικό σφάλμα στον εξοπλισμό pushback που ήταν συνδεδεμένος με το αεροσκάφος της Gol Airlines.

Η Gol Airlines ανέφερε σε δήλωσή της στο βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο G1 ότι το φτερό του Airbus A319 της LATAM Airlines χτύπησε την ουρά του Boeing 737, αφήνοντας μια τεράστια τρύπα στην άτρακτο.

«Οι πελάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και επανατοποθετήθηκαν σε άλλο αεροσκάφος για να συνεχίσουν το ταξίδι τους», ανέφερε η αεροπορική εταιρεία.

«Όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα αποβιβάστηκαν κανονικά και με απόλυτη ασφάλεια», ανέφερε η LATAM Airlines στη δική της ανακοίνωση. «Η εταιρεία διευκρινίζει ότι το αεροσκάφος απομακρύνθηκε για συντήρηση και ότι διερευνά το περιστατικό», διευκρίνισε.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ξανά στο σκαμνί της Βουλής η Αστυνομία, κρίνεται για τους χειρισμούς της σε διαδηλώσεις
Πολίτες χάνουν σύνταξη ανικανότητας λόγω της νομοθεσίας κοινωνικών ασφαλίσεων-«Τραγικές περιπτώσεις»
Στο μάτι του κυκλώνα το ΥΠΑΝ-Τα ανοιχτά μέτωπα και οι προκλήσεις για Μιχαηλίδου
ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες στιγμές της νεάς φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό-Εν αναμονή των ερευνών για τα αίτια
Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι των Γερμανικών Εκλογών
Έκτακτη σύνοδο Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για άμυνα και Ουκρανία αρχές Μαρτίου
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)
Σχηματισμό Κυβέρνησης το συντομότερο δυνατό ζητά ο Φρίντριχ Μερτς-Η πρώτη τοποθέτηση Σολτς
Τη Δευτέρα η συνέχεια των ερευνών για τα αίτια της νέας φονικής πυρκαγιάς με θύμα τον 32χρονο Μενέλαο
Οι κρίσιμες εκλογές στη Γερμανία και οι προσδοκίες των αγορών για περισσότερες δαπάνες