Εργασίες σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου το προσεχές διάστημα

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού από τις 27 Ιουλίου έως τις 28 Ιουλίου 2024 και στον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού, και στις δύο κατευθύνσεις, στις 26 Ιουλίου, ανακοίνωσε την Τετάρτη το Τμήμα Δημοσίων Έργων. Παράλληλα, ανακοίνωσε εργασίες άρδευσης από τις 29 Ιουλίου 2024 μέχρι και τις 6 Αυγούστου 2024 σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το Σάββατο και την Κυριακή από τις 06:00 μέχρι και τις 12:00 θα εκτελούνται εργασίες σκουπίσματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού και του Παρακαμπτήριου Δρόμου Λεμεσού από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις.

Αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του Αυτοκινητόδρομου/Παρακαμπτήριου Δρόμου θα κλείνει τμηματικά, σε μήκος 200μ. περίπου στη μία κατεύθυνση μόνο ανά πάσα στιγμή, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Προστίθεται ακόμη ότι την Παρασκευή 26 Ιουλίου, από τις 08:30 μέχρι τις 16:00, θα εκτελούνται εργασίες σκουπίσματος σε τμήματα στους συνδετήριους δρόμους των κυκλικών κόμβων του Παρακαμπτήριου Δρόμου Λεμεσού από την έξοδο Γερμασόγειας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά, σε μήκος 200μ. περίπου η μία λωρίδα στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Επίσης, αναφέρεται ότι από την επόμενη Δευτέρα μέχρι και την Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024 μεταξύ των ωρών 08:30-15:30, σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Α6 Λεμεσού-Πάφου, και στις δύο κατευθύνσεις, σε μήκος δρόμου 1,5-2 χλμ./ανά μέρα, θα εκτελούνται περιοδικά εργασίες άρδευσης από το Τμήμα Δασών στην κεντρική διαχωριστική νησίδα, για συνολικό μήκος 17,5 χιλιομέτρων περίπου.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστή η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

«Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία, που θα προκληθεί, και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Στις 25/9 ξεκινά ο διάλογος ΥΠΑΝ – αρμοδίων φορέων για καταλόγους
Για αποζημιώσεις ε/κ περιουσιών και ενέργεια μίλησε στον παράνομο Bayrak ο Ουστέλ
Υπέγραψε την παύση Οδυσσέα Μιχαηλίδη η Αννίτα Δημητρίου ως Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας
Οι λόγοι για έλλειψη επαγγελματιών οδηγών στο μικροσκόπιο του Υπουργείου Μεταφορών
Στην Επιτροπή Παιδείας το καθεστώς εκπαιδευτικών αορίστου χρόνου
Έξω από Προεδρικό και Σπίτι Ευρώπης στις 3/10 οι αγελαδοτρόφοι
Το φανταστικό σενάριο, οι ευθύνες της Αστυνομίας και οι χούλιγκανς που αφήνουμε να διοικούν
Στα κατεχόμενα λειτουργούν 22 «πανεπιστήμια» με 80.000 ενεργούς φοιτητές
Ζητούν απαντήσεις από ΠτΔ και ΕΕ για τους κανονισμούς για το χαλλούμι οι αγελαδοτρόφοι
Σκληρή και χειρότερη από Ρίκκου η απόφαση για Οδυσσέα-«Παρασυρόμενος από τις Σειρήνες της δημοφιλίας, σύγχυσε τα όρια»