Η πρώτη αντίδραση Τραμπ-«Η Καμάλα θα είναι πιο εύκολη αντίπαλος»

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το CNN λίγα λεπτά αφότου ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την κούρσα για τις προεδρικές εκλογές του 2024, ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι ο Μπάιντεν θα «μείνει ως ο χειρότερος πρόεδρος μακράν στην ιστορία της χώρας μας».

Αν και δεν είναι σαφές ποιος θα είναι ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, ο Τραμπ δήλωσε ότι πιστεύει ότι η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις θα είναι πιο εύκολο να νικηθεί από ό,τι θα ήταν ο Μπάιντεν.

«Η υποστήριξή σας μόλις τον έβγαλε από την κούρσα!»

Ο Μπάιντεν παραιτήθηκε με «απολύτως ντροπιασμένος», είπε ο Τραμπ σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της προεκλογικής του εκστρατείας, μετέδωσε το SkyNews.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της προεκλογικής του εκστρατείας μετά την είδηση ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν θα τον αντιμετωπίσει στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές. Σε αυτό ανέφερε ότι ο εν ενεργεία πρόεδρος «εγκατέλειψε την κούρσα πλήρως ντροπιασμένος». Ζήτησε από «ένα εκατομμύριο υποστηρικτές του Τραμπ-πατριώτες να συνεισφέρουν» με δωρεές για την εκστρατεία του.

«Σήμερα γράφουμε ιστορία», πρόσθεσε.

«Το κατεστημένο της Ουάσινγκτον, τα μέσα ενημέρωσης που μισούν την Αμερική και το διεφθαρμένο βαθύ κράτος έκαναν ό,τι μπορούσαν για να προστατεύσουν τον Μπάιντεν, αλλά η υποστήριξή σας μόλις τον έβγαλε από την κούρσα!»

«Αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε το γκάζι. Με πλήρη ταχύτητα πάμε μπροστά.»

«Θα διορθώσουμε ό,τι έχει κάνει»

Ξεχωριστά, σε μια σύντομη τηλεφωνική συνέντευξη στο NBC News ο Τραμπ είπε: «Δεν υπήρξε ποτέ πρόεδρος που να έχει κάνει τέτοια ζημιά στη χώρα μας».

«Από την ενεργειακή ανεξαρτησία μέχρι την εισδοχή εκατομμυρίων και εκατομμυρίων παράνομων μεταναστών».

«Θα διορθώσουμε ό,τι έχει κάνει», συνέχισε. Όταν ρωτήθηκε αν εξεπλάγη από την ανακοίνωση, είπε: «Δεν θα έπρεπε να είχε βρεθεί εκεί εξ αρχής… θα έπρεπε να είχε μείνει στο υπόγειό του».

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Τροποποιείται η νομική αρωγή για να αποφεύγονται τα μονοπώλια δικηγόρων και η άγρα πελατών
Κάλεσμα για αποφυγή νεροπολέμου από Παναγιώτου-Συστάσεις προς τους πολίτες για εξοικονόμηση ενόψει κατακλυσμού
Ανατροπή δεδομένων για Τυχικό-Φέρεται να προσέφυγε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για την έκπτωσή του
Σε δίλημμα ο ΟΚΥπΥ για το μέλλον της Μονάδας Νεογνών στο Μακάρειο-Η καθυστέρηση και τα δύο σενάρια
Τον Οκτώβριο του 2025 αναμένεται να είναι έτοιμο το νέο κτήριο του Ινστιτούτου Νευρολογίας Γενετικής
Καταγγέλλει SHEIN στην Κομισιόν ο Σύνδεσμος Καταναλωτών για dark patterns-«Προϊόντα περιείχαν επικίνδυνες χημικές ουσίες»
Πάνω από επτά εκατ. για πρώτη εγκατάσταση νέων γεωργών-Χρηματοδοτική διευκόλυνση για φωτοβολταϊκά
Προκλητική πρόταση νόμου στη Βρετανία-Προωθούν απευθείας πτήσεις στα κατεχόμενα, πανηγυρίζει το ψευδοκράτος
Εκ πρώτης όψεως υπόθεση σε βάρος του πρώην βαρυποινίτη του φέρεται να γιόρτασε την αποφυλάκιση του με πυροβολισμούς
Αιγύπτιος σκότωσε 25χρονο στον Άγιο Παντελεήμονα επειδή του χρωστούσε 75 ευρώ