Πτήση από Λονδίνο για Χανιά έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ελ. Βενιζέλος -Είχε πρόβλημα στα υδραυλικά

Συναγερμός σήμανε στο Ελ. Βενιζέλος καθώς αεροσκάφος χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πτήση που εκτελούσε δρομολόγιο από το Λονδίνο για Χανιά με 223 επιβαίνοντες, το οποίο παρουσίασε πρόβλημα στα υδραυλικά συστήματα και για αυτό χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Ελ. Βενιζέλος.

Το αεροσκάφος έχει προσγειωθεί και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν πάει όλα καλά.

Το συμβάν ήταν άσχετο με το πρόβλημα που αντιμετώπιζουν αεροπορικές από το πρωί, μετά την κατάρρευση πληροφοριακού συστήματος.

Υπενθυμίζεται ότι παγκοσμίως από το πρωί έχει προκληθεί ψηφιακό... χάος που έχει επηρεάσει και τα συστήματα αεροπορικών εταιρειών και αεροδρομίων με αποτέλεσμα πάνω από 1.400 πτήσεις διεθνώς να έχουν ακυρωθεί, αεροπορικές να έχουν καθηλώσει τα αεροσκάφη τους και να υπάρχουν καθυστερήσεις. Από το πρόβλημα, εξαιτίας του ντόμινο έχουν επηρεαστεί και πτήσεις που αναχωρούν ή προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος και σε άλλα αεροδρόμια της χώρας.

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Συνεχίζεται η σεισμική δραστηριότητα στην Ελλάδα-Σεισμός μεγέθους 5,1 στην Κρήτη
Συνελήφθησαν στην Βουλγαρία δύο Τούρκοι για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στους πράκτορες της ΕΥΠ
Συγκρατημένα αισιόδοξη η Αθήνα για τις συνομιλίες στο Κάιρο για το μέλλον της Μονής Σινά
Ένοχοι οι δέκα από 21 κατηγορούμενους για τη φωτιά στο Μάτι-«Ντροπή, μας διέλυσαν τα σπίτια κι εσείς το ίδιο»
Νεκρή 14χρονη στην Τουρκία-Υπέστη κρίση πανικού λόγω του σεισμού 5,8 Ρίχτερ ανοιχτά της Ρόδου
Σήμερα η απόφαση του Εφετείου για τους 21 κατηγορούμενους για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι
Ισχυρός σεισμός 5,8 Ρίχτερ ανοιχτά της Ρόδου-Μικρές υλικές ζημιές
Προφυλακίστηκε η ψυχίατρος που έκανε ντελίβερι ναρκωτικών μέχρι και με ασθενοφόρο-Τι ισχυρίστηκε
Νεκρή 52χρονη μετά από τροχαίο στη Λάρισα-Εκτοξεύτηκε από μηχανή μετά από σύγκρουση με όχημα
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά-Μεταβαίνει στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης