Σφοδρή επίθεση της οικογένειας του Θανάση για την αίτηση Σταυριανού-«Φωνάζει ο κλέφτης... Ντροπή σας»

Σφοδρή επίθεση από την οικογένεια του Θανάση Νικολάου στον Πανίκο Σταυριανό, μετά την αίτηση του στο Ανώτατο Δικαστήριο, μέσω της οποίας ζητά την ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας, Ντόριας Βαρωσιώτου, η οποία στην βάση επιστημονικής μαρτυρίας, έδειξε πως ο θάνατος του άτυχου εθνοφρουρού, αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια και όχι σε αυτοκτονία.

«Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης», τονίζει σε ανάρτηση της η Ανδριάνα Νικολάου, χαρακτηρίζοντας απαράδεχτη και ξεδιάντροπη την προσφυγή του Πανίκου Σταυριανού στο Ανώτατο, προσθέτοντας ότι, «όποιος δεν ντρέπεται όλος ο κόσμος είναι δικός του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κατατέθηκε η αίτηση Σταυριανού για ακύρωση του πορίσματος για Θανάση-«Απόλυτα απαραίτητη η μαρτυρία μου»

Όπως έγραψε σε ανάρτηση η κα Ανδριάνα, «για δήθεν ''ακύρωση'' τού πορίσματος, θα δηλώσω προκαταρτικά τα επόμενα:

Δεν φτάνει που εξαιτίας του, Σταυριανού, χωρίς βέβαια να σημαίνει πως δεν έχουν τεράστιες ευθύνες η Εισαγγελία και η Αστυνομία που κουκούλωναν τη δολοφονία του παιδιού μου 19 ολόκληρα χρόνια, έχει το θράσος να ζητά την ακύρωση του πορίσματος με σκοπό την απαλλαγή ΟΛΩΝ των υπαίτιων και των εμπλεκόμενων στην εγκληματική συγκάλυψη. Και το κάνει, με αφορμή: Άκουσον Άκουσον, επειδή δεν ακούστηκαν ξανά στο δικαστήριο τα ψεύδη του και οι φλυαρίες του, επειδή αποκλείστηκε από την διαδικασία».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι, «για ποια μαρτυρία μιλά; Για όλα αυτά τα ψεύτικα ευρήματα του που αποφάσισε μέσα σε 10 λεπτά στην σκηνή και που είναι όλα γραμμένα στα πρακτικά της 1ης και 2ης Θανατικής Ανάκρισης;

Ξέχασε πως εξαιτίας του καταδικάστηκε η Κύπρος στο ΕΔΑΔ για πλημμελή διερεύνηση, εξ αιτίας του; Αντί να ντρέπεται, αντί να ζητά συγνώμη, έχει μούτρα και θράσος να ζητά και τα ρέστα.
Αυτός που έπρεπε ήδη να δικάζεται και να καταδικάζεται ενώπιον της Δικαιοσύνης, αλλά αντί αυτού, η Εισαγγελία μας τον προστάτεψε και τον υπεράσπισε, αφού αποφάσισε να κουκουλώσει τις ευθύνες που κατέδειξε το πόρισμα Μάτσα-Αλεξόπουλου και ούτε που το δέχθηκε καν».

Όπως είπε η μητέρα του Θανάση, «από πού και ως πού να ζητά αυτός ακυρώσει του πορίσματος αφού δεν ήταν εμπλεκόμενο μέρος; Μήπως τον συμβουλεύει η Εισαγγελία με τούς συνεργούς της στην οποία κρύβεται πίσω της επειδή αυτή δεν τολμά να ζητήσει κάτι τέτοιο μετά τις ευθύνες που τις καταλογίζονται;

Ή επειδή η εκπρόσωπος του Εισαγγελέα μέχρι την τελευταία μέρα επέμενε πως το παιδί μου έπεσε από την γέφυρα και ήθελε να μείνει ανοιχτό το πόρισμα, χωρίς την αιτία θανάτου; Εάν έπεφτε από τόσο ύψος έτσι θα τον έβρισκαν;;; Πόσο άσχετοι ή και εσκεμμένα ανίκανοι ήταν;;;

Γιατί δεν καταχώρησε αίτηση όταν αποκλείστηκε ως εμπλεκόμενο μέρος, πριν 6 μήνες και καταχώρησε τώρα μετά το πόρισμα; Επειδή εκτέθηκαν όλοι; Ή επειδή έτσι τον συμβούλευσαν αυτοί που μαζί τους κουκουλώνουν όλα αυτά τα χρόνια την υπόθεση;
Ότι και να συμβαίνει θα μάς βρουν απέναντι τους ξανά και ξανά και ξανά και όσο και να προσπαθήσουν για να καλύψουν τα εγκληματικά και εσκεμμένα λάθη τους, η αλήθεια έχει λάμψει πλέον και επιστημονικώς».

«Ξανά ντροπή σε όλους σας! Σε όλους εσάς που κουκουλώνατε την οφθαλμοφανή δολοφονία του άτυχου παιδιού μου και σε όλους εσάς που παρέχετε ασυλία στους εγκληματίες και αφήνετε τα εγκλήματα ατιμώρητα», καταλήγει στην ανάρτηση της η κα Ανδριάνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Κλείσιμο λωρίδων λόγω έργων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού
Λύση στο θέμα του καλωδίου έχει ο Τατάρ-Προτείνει ηλεκτρική διασύνδεση με την Τουρκία
Δεν υπάρχει πρόθεση αναβολής του Συνοδικού Δικαστηρίου-Πρέπει να παραστούν οι μοναχοί
Εβδομήντα παιδιά εξακολουθούν να αγνοούνται μετά την πυρκαγιά σε κοιτώνα σχολείου στην Κένυα
Έπιασαν τόπο οι απειλές των Τούρκων στο Netflix-Μόνο στην Ελλάδα θα προβληθεί το Famagusta
Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους στην Τουρκία, λόγω απειλής για βόμβα
Οι επιστημονικές εξετάσεις θα καταδείξουν τα αίτια θανάτου του μουμιοποιημένου άντρα
Επιχείρηση διάσωσης 27χρονου που υπέστη επιληπτικό επεισόδιο στη θάλασσα
Μοιραία βουτιά για 87χρονο-Ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στην Πάφο
Παίζει για τα χαρτοφυλάκια Μεσογείου ή Περιβάλλοντος το όνομα του Καδή