Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο, από τη Μονή μέχρι τη Μουτταγιάκα

Κλειστό θα είναι τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, από τη Μονή μέχρι τη Μουτταγιάκα, απόψε Δευτέρα, 08 Ιουλίου και αύριο Τρίτη, για τη διεξαγωγή εργασιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, από το βράδυ της Δευτέρας και της Τρίτης, 8 και 9 Ιουλίου, από τις 21.00 μέχρι τις 6 το πρωί της επόμενης μέρας, θα διεξάγονται εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης του οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, για απόσταση τριών (3) χιλιομέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις λωρίδες της αντίθετης κατεύθυνσης, η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού θα διεξάγονται από σήμερα και στο τμήμα από τη συμβολή του αυτοκινητοδρόμου με τις λεωφόρους Αθαλάσσας και Λεμεσού, στην είσοδο Λευκωσίας, μέχρι τη συμβολή του με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας.

Σύμφωνα με το Τμήμα Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται μέχρι και την Παρασκευή, 19 Ιουλίου, από τις 21.00 μέχρι τις 5.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου. Οι εργασίες αφορούν αντικατάσταση στηθαίων στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου και κατά τη διάρκεια τους, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Εκβιάζουν πολίτες με δήθεν πορνογραφικό βίντεο-Ζητούν χρήματα για να μην το δημοσιεύσουν
Στην Κύπρο Αμερικανοί ειδικοί για καταπολέμηση οικονομικού εγκλήματος
Απορρίπτει τα περί στημένης διακοπής η Αστυνομία-«Δεν είναι θέμα αδυναμίας»
Απευθείας επίθεση Υπουργείου Δικαιοσύνης σε ΚΟΠ-«Να σταματήσει να κρύβεται»
Έμφραγμα μυοκαρδίου κατέδειξε η νεκροτομή του άτυχου Άλκη
Απάντησε για την φιλοξενία ασυνόδευτων ανηλίκων σε στέγη ηλικιωμένων η Ευαγγέλου-«Λύση ανάγκης»
Βγάζει offside την Αστυνομία η ΚΟΠ-«Καμία σχέση τα επεισόδια με το μέτρο απαγόρευσης φιλάθλων»
ΒΙΝΤΕΟ: Καταγγελία για ξυλοδαρμό οπαδού σε αμαξίδιο από ΜΜΑΔίτες
Μπορούσε ή δεν μπορούσε, ήθελε ή δεν ήθελε η Αστυνομία να αποτρέψει τα τεκταινόμενα στο Άλφαμεγα;
Συνελήφθησαν για επιθετικά όργανα και κλοπιμαία δύο νεαροί στην Πάφο