Τουρίστρια 18 ετών κατήγγειλε πως ενδεχομένως να έπεσε θύμα βιασμού στην Αγία Νάπα-Απορρίπτει ο συλληφθείς

Τους ισχυρισμούς 18χρονης τουρίστριας, η οποία κατήγγειλε ότι ενδεχομένως να έπεσε θύμα βιασμού, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρη, διερευνά η Αστυνομία, η οποία προχώρησε στην σύλληψη 19χρονου, επίσης τουρίστα, ο οποίος αρνείται τα όσα του καταλογίζει η νεαρή, την οποία γνώρισε σε νυχτερινό μαγαζί στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν ενώπιον Δικαστηρίου από τον ανακριτή της υπόθεσης, η 18χρονη ανέφερε στην κατάθεση της πως «είχε την αίσθηση ότι κάποιος ήρθε σε συνουσία μαζί της», εξιστορώντας τους ανακριτές για το πώς γνώρισε τον ύποπτο.

Η παραπονούμενη, εξετάστηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, χωρίς να εντοπιστούν οποιεσδήποτε κακώσεις, εξού και η Αστυνομία διερευνά τόσο τους ισχυρισμούς της νεαρής, όσο και του υπόπτου, ενώ καθοριστικής σημασίας κρίνονται οι κάμερες ασφαλείας από διάφορους χώρους που θα διαπιστώσουν τις κινήσεις του 19χρονου υπόπτου που προβάλλει άλλοθι, καθώς και τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα, τα οποία θα δείξουν την τροπή που θα λάβει η υπόθεση.

Σε ό,τι αφορά τα γεγονότα, όπως αυτά προκύπτουν από την κατάθεση της 18χρονης, στις 3 Ιουλίου 2024, η παραπονούμενη είχε μεταβεί σε διάφορα μπαρ στην Αγία Νάπα για διασκέδαση. Κάποια στιγμή και ενώ αυτή καθόταν με φιλικά της πρόσωπα έξω από νυχτερινό κέντρο, ο ύποπτος την προσέγγισε και ξεκίνησαν να συνομιλούν και της συστήθηκε με το όνομα του. Από τη συνομιλία που είχαν, η παραπονούμενη διαπίστωσε ότι διαμένουν στην ίδια πόλη στην Αγγλία, ενώ αντάλλαξαν λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου διαπίστωσαν πως είχαν κοινούς φίλους.

Ενώ βρίσκονταν στην αναμονή για την είσοδο, ξεκίνησαν να ανταλλάζουν μηνύματα. Όταν μπήκαν μέσα στο νυχτερινό κέντρο, η παραπονούμενη έστειλε μήνυμα στον ύποπτο να πάει στο σημείο όπου βρισκόταν η ίδια, με τον 19χρονο να ανταποκρίνεται θετικά.

Οι δύο τους ξεκίνησαν να διασκεδάζουν και να έρχονται κοντά, ενώ καθώς χόρευαν, ο ύποπτος με την συγκατάθεση της παραπονούμενης, όπως ανέφερε, προέβη σε κάποιες χειρονομίες.

Όπως ανέφερε ο ανακριτής, κατά τις πρωινές ώρες και ενώ η παραπονούμενη ήταν μεθυσμένη, ο ύποπτος την μετέφερε στο δωμάτιο του στο ξενοδοχείο που διέμενε, ενώ όταν μετέβησαν εκεί, σύμφωνα πάντα με την 19χρονη, πήγε κατευθείαν στο κρεβάτι όπου αποκοιμήθηκε αμέσως, φορώντας τα ρούχα της. Όταν αυτή ξύπνησε περί τις 05:30, αντιλήφθηκε ότι ήταν γυμνή, καθώς επίσης γυμνός ήταν και ο ύποπτος, όπως ισχυρίστηκε.

Ακολούθως, η18χρονη ανέφερε πως η ύποπτος την βοήθησε να ντυθεί, ενώ στη συνέχεια την μετέφερε πεζή πίσω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της όπου διέμενε.

Όταν αυτή επέστρεψε στο δωμάτιο της, η ίδια, όπως ισχυρίστηκε στην κατάθεση της, είχε την αίσθηση ότι κάποιος ήρθε σε συνουσία μαζί της, ενώ ανέφερε περαιτέρω πως, σε περίπτωση που ο ύποπτος ήρθε σε συνουσία μαζί της, αυτός εκμεταλλεύτηκε την μέθη της και το γεγονός ότι δεν ίδια μπορούσε να αντιδράσει.

Από την πλευρά του ο ύποπτος, σύμφωνα με πληροφορίες, πέραν του ότι αρνείται τα περί βιασμού, έδωσε πληροφορίες στους ανακριτές για τις κινήσεις του, που κατά τη θέση του διαψεύδουν τους ισχυρισμούς της νεαρής, οι οποίες θα διερευνηθούν μέσω των κλειστών κυκλωμάτων.

Η Αστυνομία ζήτησε την κράτηση του υπόπτου, που εκπροσωπείται από τον δικηγόρο Χρίστο Πουτζιουρή, για οκτώ ημέρες, ωστόσο έφερε ένσταση, με το Δικαστήριο να εγκρίνει τελικά διάταγμα προσωποκράτησης για πέντε ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 41χρονο για μεταφορά μεταναστών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση
Οι Φυλακές μυρίζουν μπαρούτι και οι φύλακες εκ των υστέρων στο ψάξιμο για... (απο)δράσεις
Νέος αναβρασμός στις Κεντρικές Φυλακές-Συμπλοκές σε δύο πτέρυγες, αναφορές για τραυματίες
Αποκαλύπτουμε όσα καταγράφει ο φάκελος «Κομμωτή»-Επτά φορές εκτός Φυλακών τους τελευταίους 18 μήνες
Στο νοσοκομείο πρόσωπο με εγκαύματα, μετά από πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένη οικία
Πυρκαγιά σε τετραώροφο κτήριο στη Λάρνακα-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένα παιδάκι
Τους έπιασαν στα πράσα να παίζουν πόκερ-Εκκρεμούσαν και εντάλματα προστίμων εναντίον τους
Νέα σειρά μέτρων για το μποτιλιάρισμα μετά από τροχαία στους αυτοκινητόδρομους-Σε προσφορές για νέες εξόδους
Σημαντική απόφαση ΔΕΕ για διασφάλιση συμφερόντων Κύπρου στις οδικές μεταφορές
Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)