Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν-Θα συνεχίσει την ανάρρωσή του στο σπίτι

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, ο οποίος θα συνεχίσει να αναρρώνει από το σπίτι τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καρογιάν υπέστη το βράδυ της Δευτέρας οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου, με την οικογένειά του να τον μεταφέρει εσπευσμένα στο Απολλώνειο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πρωτογενή αγγειοπλαστική στεφανιαίας αρτηρίας με εμφύτευση φαρμακευτικής ενδοπρόθεσης.

Η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται πολύ καλά, με τους στενούς συνεργάτες του να επισημαίνουν ότι από το πρωί ήταν σαφώς ανακουφισμένος που αυτή η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος και φανερά ευδιάθετος.

Η κατάστασή του επρόκειτο να αξιολογηθεί εκ νέου από τους θεράποντες ιατρούς, οι οποίοι τελικά άναψαν το πράσινο φως, ώστε να πάρει εξιτήριο το μεσημέρι της Τετάρτης. Θα ακολουθήσουν κάποιες ημέρες ανάρρωσης στο σπίτι, πριν την επάνοδο του στην ενεργό πολιτική δράση.

Στο πλευρό του Μάριου Καρογιάν βρίσκονται από την πρώτη στιγμή μέλη της οικογένειάς του, ενώ πλέον τον επισκέπτονται και οι συνεργάτες του, για να ευχηθούν καλή ανάρρωση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΗΠΑ, «η κατάσταση της υγείας του Προέδρου της ΔΗΠΑ, Μάριου Καρογιάν, παρουσιάζει συνεχώς βελτίωση και με τη σύμφωνη γνώμη των θεράποντων ιατρών, πήρε πριν από λίγο εξιτήριο από το “Απολλώνειο” Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν».

«Ο Πρόεδρος Καρογιάν θα παραμείνει για ξεκούραση και παρακολούθηση στο σπίτι και θα επιστρέψει σε πλήρη πολιτική δραστηριότητα, μόλις οι ιατροί το επιτρέψουν. Για άλλη μια φορά εκφράζουμε ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη στους ιατρούς και το προσωπικό του νοσηλευτηρίου, καθώς και σε όλους τους πολίτες που επέδειξαν προσωπικό ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του Προέδρου της Δημοκρατικής Παράταξης», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Διελκυστίνδα Κυβέρνησης-Βουλής οι νομοθετικές ρυθμίσεις για τα επεισόδια
Αναμένει αντιστάσεις στη Βουλή ο ΠτΔ για αλλαγές στον εκλογικό νόμο-Υπό εξέταση και η οριζόντια ψηφοφορία
Υπουργός Δικαιοσύνης: Εργαζόμαστε με πράξεις για επανέναρξη διαπραγματεύσεων
Κηδεύτηκε με πενήντα χρόνια καθυστέρηση ο ήρωας Μιχαήλ Χατζούλα-«Αγέρωχος, περήφανος, ελεύθερος μέχρι την τελευταία στιγμή»
Επίσκεψη στην Πράγα θα πραγματοποιήσει η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων
Το μέγεθος της κυπριακής οικονομίας έχει ήδη υπερβεί τις υφιστάμενες δημογραφικές δυνατότητες
Προσχώρησε στο VOLT η Έφη Ξάνθου-«Είναι πλέον ο πολιτικός μου χώρος»
Μνεία ΥΠΕΞ για το όραμα του Γιάννου Κρανιδιώτη στο Κυπριακό, 25 χρόνια μετά τον θάνατό του
Προσπάθεια νέων τετελεσμένων από Τουρκία-Επιστολή Μόνιμης Αντιπροσώπου της ΚΔ σε Γκουτέρες
Συγκρούεται στην τουρκική αδιαλλαξία η προσπάθεια για εξελίξεις στο Κυπριακό