Στο σκαμνί 43χρονος που μαχαίρωσε νεαρούς που μπούκαραν στο σπίτι του-Ελέγχονται ποινικά και τα θύματα

Σε δύο επίπεδα εξετάζεται τελικά η υπόθεση μαχαιρωμάτων δύο νεαρών στη Λευκωσία από 43χρονο, ο οποίος είχε καταγγείλει στις 26 Μαΐου στις Αρχές ότι οι νεαροί είχαν εισβάλει στο σπίτι του κι εκείνος τους μαχαίρωσε όντας σε άμυνα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να τεθεί υπό κράτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Κατήγγειλε επίθεση στο σπίτι του και του πέρασαν χειροπέδες για μαχαιρώματα δύο νεαρών

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 43χρονος έχει οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου, όπου καταχωρήθηκε εναντίον του υπόθεση, η οποία έχει οριστεί για εκδίκαση, για το αδίκημα της επίθεσης και τραυματισμού ενός 27χρονου και ενός 23χρονου. Ο ύποπτος αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με την ίδια πηγή, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από το Δικαστήριο.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές έχουν ανοίξει φάκελο και σε βάρος των δύο νεαρών που μαχαιρώθηκαν, για παράνομη είσοδο σε ιδιωτική περιουσία. Οι ύποπτοι ανακρίθηκαν από μέλη της Αστυνομίας και έδωσαν τους δικούς τους ισχυρισμούς, ενώ το ίδιο έπραξε και ο 43χρονος.

Μάλιστα, ο φάκελος έχει ήδη σταλεί στη Νομική Υπηρεσία για οδηγίες, ώστε ο Γενικός Εισαγγελέας να απαντήσει στην Αστυνομία κατά πόσον τα στοιχεία που συνέλεξαν οι ανακριτές είναι αρκετά και μπορούν να στοιχειοθετηθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Σε περίπτωση που η απάντηση του Γιώργου Σαββίδη είναι θετική, τότε θα καταχωρήσουν την υπόθεση, ειδάλλως, είτε θα τους ζητηθούν επιπρόσθετα στοιχεία, είτε θα τους ενημερώσει πως δεν μπορεί να τους παραπέμψει σε δίκη.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν το πρωί της 26ης Μαΐου, όταν έγινε καταγγελία στην Αστυνομία από 43χρονο που διαμένει στην Κοκκινοτριμιθιά, ότι δύο πρόσωπα έσπασαν την πόρτα της οικίας του και του επιτέθηκαν.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σπίτι του, ωστόσο στη διαδρομή εντόπισαν δύο νεαρά πρόσωπα, ένα 27χρονο και μία 23χρονη, οι οποίοι έφεραν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Τα μέλη της Αστυνομίας σταμάτησαν να τους βοηθήσουν και τους ανέφεραν ότι δέχθηκαν επίθεση από τον 43χρονο.

Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβάλλονται σε εξετάσεις, ενώ η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον 43χρονο.

Δειτε Επισης

Στην Κύπρο Αμερικανοί ειδικοί για καταπολέμηση οικονομικού εγκλήματος
Απορρίπτει τα περί στημένης διακοπής η Αστυνομία-«Δεν είναι θέμα αδυναμίας»
Απευθείας επίθεση Υπουργείου Δικαιοσύνης σε ΚΟΠ-«Να σταματήσει να κρύβεται»
Έμφραγμα μυοκαρδίου κατέδειξε η νεκροτομή του άτυχου Άλκη
Απάντησε για την φιλοξενία ασυνόδευτων ανηλίκων σε στέγη ηλικιωμένων η Ευαγγέλου-«Λύση ανάγκης»
Βγάζει offside την Αστυνομία η ΚΟΠ-«Καμία σχέση τα επεισόδια με το μέτρο απαγόρευσης φιλάθλων»
ΒΙΝΤΕΟ: Καταγγελία για ξυλοδαρμό οπαδού σε αμαξίδιο από ΜΜΑΔίτες
Μπορούσε ή δεν μπορούσε, ήθελε ή δεν ήθελε η Αστυνομία να αποτρέψει τα τεκταινόμενα στο Άλφαμεγα;
Συνελήφθησαν για επιθετικά όργανα και κλοπιμαία δύο νεαροί στην Πάφο
Υπέστη εγκαύματα 30χρονος από τη φωτιά σε εργοστάσιο-Συνελήφθη για κλοπή ρεύματος από την ΑΗΚ