Αρχίζουν στις 21 Ιουνίου οι εορτασμοί για τον Κατακλυσμό στη Λάρνακα

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου θα αρχίσουν οι εορτασμοί για τον Κατακλυσμό στη Λάρνακα και θα διαρκέσουν μέχρι και την Τετάρτη 26 Ιουνίου, με το Δήμο να προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «για έξι συνεχόμενες μέρες, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία παρακολουθήσουν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με διαγωνισμούς κυπριακής ποίησης, ερωτικών τραγουδιών, τσιαττιστών, αυλού, μπάλου και κυπριακών χορών. Παράλληλα οι πανηγυριστές θα είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους επισκέπτες».

Η έναρξη του Κατακλυσμού θα γίνει στις 8 το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιουνίου με την παρέλαση στην οποία λαμβάνουν μέρος Πολιτιστικοί Όμιλοι, Χορευτικά Συγκροτήματα, ο Ναυτικός Όμιλος Λάρνακας, το 30ο Σύστημα Προσκόπων Αμμοχώστου, Σώμα Κύπριων Οδηγών, συνοδευόμενοι από τη Φιλαρμονική Δήμου Λάρνακας και την Φιλαρμονική Περιβολιών.

Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα και τον επίτιμο καλεσμένο Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Ιωάννου.

Κατά τη διάρκεια των εξαήμερων εορτασμών θα λειτουργήσουν ταυτόχρονα δύο εξέδρες, η κεντρική παρά την Πλατεία Κίμωνος και στην Πλατεία Ευρώπης όπου θα υπάρχει καλλιτεχνικό  πρόγραμμα, διαγωνισμοί λαϊκών ποιητών, χορευτών και τραγουδιστών καθώς και σάτιρα, θεατρικά στιγμιότυπα και παιδικά προγράμματα.

Δειτε Επισης

Το μήνυμα Θεοδοσίου για τις νέες αρμοδιότητές της-«Σκοπός μας να εγκύψουμε στα θέματα ευημερίας ζώων»
Μ. Παναγιώτου: Η κυβέρνηση επιδιώκει να προσδώσει νέα δυναμική στους αγρότες
Στην κυκλοφορία δρόμος στο Τσέρι, ανακοίνωσαν τα Δημόσια Έργα με άλλα έργα σε δρόμους
Δεν αποδέχονται ως έχει το προσχέδιο συλλογικής σύμβασης εργασίας ΟΚΥπΥ οι συντεχνίες
Θέμα για την παραγωγή χαλλουμιού στα κατεχόμενα θέτουν οι αγελαδοτρόφοι στην ΕΕ
Αποσύρονται ακατάλληλα καλλυντικά προϊόντα από την αγορά (pics)
Δωρεάν μαθήματα Ελληνικών για Τουρκοκύπριους από τα ΚΙΕ
Αυξάνεται σε 140.000 ευρώ η ετήσια χορηγία προς φιλοζωικές οργανώσεις
Ψάχνουν να ενημερωθούν για καταφύγια οι Κύπριοι-Συζητήσεις με Μητροπόλεις για παροχή υπογείων σε ναούς
Συνεχίζονται οι πτήσεις Λάρνακα-Τελ Αβίβ και οι αφίξεις σκαφών από Λίβανο