Κ. Ξύδιας: Η μεταρρύθμιση είναι μια δύσκολη διαδικασία

Η μεταρρύθμιση είναι μια δύσκολη διαδικασία, είπε ο Δήμαρχος Ανατολικής Λεμεσού, Κυριάκος Ξυδιάς, σε δήλωση του μετά την ανακήρυξη του την Τρίτη, στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης».

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Ξυδιάς είπε ότι «πρώτη προτεραιότητα είναι ό,τι υποσχεθήκαμε να το πράξουμε για να συνεχίσουμε να βλέπουμε στους πολίτες μας στα μάτια».

«Αυτή η αγάπη που εισπράξαμε όλο το προηγούμενο διάστημα να συνεχίσουμε να την εισπράττουμε και να μην τους απογοητεύσουμε. Σίγουρα είναι η μεταρρύθμιση μια δύσκολη διαδικασία. Ο ρόλος ο δικός μας είναι να σηκώσουμε μανίκια, να οργανώσουμε την υπηρεσία με τέτοιο τρόπο, ώστε να λειτουργεί ενιαία, αποτελεσματικά και υπεύθυνα και να προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε διαμερίσματος. Με αυτό τον τρόπο είμαι βέβαιος ότι αυτό που λέγαμε προεκλογικά, να κάνουμε την πόλη μας κάθε μέρα λίγο καλύτερη, στα 5 χρόνια πιστέψτε με θα είναι πολύ καλύτερη», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση ότι ο Δήμος Ανατολικής Λεμεσού είναι ο Δήμος στον οποίο εντάσσονται αρκετά διαμερίσματα, ο κ. Ξυδιάς είπε: «Οκτώ διαμερίσματα. Το έχω δηλώσει προχθές ότι η πρόθεση μου είναι να συνεργαστώ όπως έκανα τόσα χρόνια όπου ήμουν με τους εκλεγέντες Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους , αλλά και με τους υπηρεσιακούς, ώστε να λειτουργήσουμε ως ομάδα».

«Ξέρετε όταν άρχισα την προεκλογική είπα ότι πολλές μεγάλες ομάδες κάνουν μια μεγάλη μεταγραφή , αλλά οι μονάδες μπορεί να αποτύχουν, είναι οι ομάδες που παίρνουν το πρωτάθλημα. Άρα πρέπει να χτίσουμε μια δυνατή ομάδα ανεξαρτήτως γεωγραφικών ιδεολογικών ή άλλων τοποθετήσεων», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ο Michael Tatham ο νέος ύπατος αρμοστής της Βρετανίας στην Κύπρο
Απαντά στις επικρίσεις για τα μέτρα στήριξης ο Κεραυνός-Στο τραπέζι και η κατάργηση ΦΠΑ στους ρύπους
Το σχόλιο Χακάν Φιντάν για Κυπριακό-«Ελλάδα και Τουρκία έχουν τις θέσεις τους»
Αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της τριμερούς ο ΠτΔ-«Ήμουν έτοιμος να ανακοινώσω θετικά μέτρα»
Κάποιοι ζώνονται απ' τα Φ(ε)ιδία, άλλοι τον αποθεώνουν κι άλλοι πρέπει να ανησυχούν για το πολιτικό μέλλον
Ο Τατάρ ως «δικηγόρος» των σφετεριστών, οι εσωτερικές πιέσεις και η πολιτική κρίση στα κατεχόμενα
Ισχυρισμοί Τατάρ ότι ο ΓΓ ζήτησε από τον Πρόεδρο να «χορηγήσει αμνησία» στους σφετεριστές
Την Παρασκευή συνέρχεται η «βουλή» στα κατεχόμενα για την «εκλογή προέδρου»
Η Άγκυρα θα συνεχίσει εργάζεται για οικονομική ενίσχυση ψευδοκράτους
Τουρκικό δημοσίευμα βλέπει φόρμουλα εγγυήσεων τύπου Άτσετσον ή μέσω ειδικής σχέσης με την ΕΕ