Γ. Αρμεύτης: Η Λεμεσός γυρίζει σελίδα

Σήμερα η Λεμεσός γυρίζει σελίδα, είπε ο νέος Δήμαρχος Λεμεσού, Γιάννης Αρμεύτης, σε δήλωση του μετά την ανακήρυξη του την Τρίτη, στο Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο «Πάνος Σολομωνίδης».

«Έχουμε θέσει πάρα πολύ ψηλά τις προσδοκίες μας για την πόλη. Αυτό που θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα είμαι ένας Δήμαρχος για όλους τους πολίτες, για όλη την Λεμεσό, γιατί ακριβώς τα ζητήματα και οι προκλήσεις είναι όλων των Λεμεσιανών. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας», πρόσθεσε.

Έτσι, συνέχισε ο κ. Αρμεύτης, «σε ένα πνεύμα ενότητας θα συνεννοηθώ και με όλους τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους και Αντιδημάρχους, έτσι ώστε να υπάρχει μια καλή συνεργασία και να βάλουμε τους στόχους ώστε να προχωρήσουμε, να ξεκινήσουμε το συντομότερο  δουλειά και οργάνωση των Επιτροπών» .

«Έτσι, το συντομότερο δυνατό να ξεκινήσουμε. Υπάρχει το πλάνο, υπάρχουν σαφείς προτεραιότητες, που είναι η καλύτερη δυνατή λειτουργία της δημοτικής μηχανής για αμεσότερη και γρηγορότερη και ποιοτικότερη έτσι εξυπηρέτηση του πολίτη. Θα δούμε τα μεγάλα ζητήματα της πόλης , όπως είναι η καθαριότητα και το κυκλοφοριακό. Θα πάρουμε κάποιες πρωτοβουλίες και βεβαίως συναντήσεις με τους οργανωμένους φορείς , το ΤΕΠΑΚ, τα πανεπιστήμια, τους οργανωμένους πολίτες , πως ακριβώς να υπάρχει μια συνεννόηση, γιατί σε αυτή την προσπάθεια όλοι θα δουλέψουμε για το συλλογικό καλό», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση αν έχει κάποιες σκέψεις πως θα κινηθεί από την 1η Ιουλίου, ο κ. Αρμεύτης είπε ότι «θα πρέπει να δούμε πρώτα το σπίτι μας, πως να βγάλουμε το καλύτερο εαυτό και να βελτιωθεί η καλύτερη εξυπηρέτηση εντός του Δημαρχείου» ενώ αναφέρθηκε σε βελτιώσεις και την ανάγκη για συνεννόηση με τους φορείς της πόλης για να μπουν οι προτεραιότητες για μια σειρά από μεγάλα θέματα. Ακόμη σημείωσε την υλοποίηση του σχεδίου βιώσιμης αστικής και κινητικότητας το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ικανοποίηση Ε. Χαραλαμπίδου για αλλαγή στάσης ΚΣ ΟΑΣΕ ως προς τη Μ. Ανατολή
Τη σημαντικότητα δημόσιων επενδύσεων για Κύπρο υπογράμμισε η Χ. Ερωτοκρίτου
Στη σημασία της Πολιτικής Συνοχής αναφέρθηκε ο Α. Καυκαλιάς στη Βουδαπέστη
Συνέχιση συνεργασίας για μεταναστευτικό συμφώνησαν Υφ. Μετανάστευσης-Πρόεδρος ΕΔΕΚ
Σ. Στεφάνου: Λύση ΔΔΟ ή διχοτόμηση το διακύβευμα για το ΑΚΕΛ
Με προσδοκία για επανέναρξη των συνομιλιών μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη ο ΠτΔ-Όσα θέτει στο τραπέζι
Κ. Ιωάννου: Δεν τρέφουμε υπέρμετρες αξιώσεις για την άτυπη συνάντηση στη Ν. Υόρκη
Προκαλεί λίγο πριν την τριμερή ο Τατάρ-«Η ομοσπονδία τελείωσε, στόχος η λύση δύο κρατών»
Σε κατάσταση πλήρους εγρήγορσης η Κύπρος λόγω Μέσης Ανατολής-«Εργάζονται όλοι οι μηχανισμοί»
Σ. Στεφάνου: Τα κόμματα στηρίζουν την μεταρρύθμιση της ΤΑ, τα διακυβεύματα είναι πολλά