Παραδέχθηκε ήττα ο Νίκος Τορναρίτης, δεσμεύτηκε να εργαστεί για όλους τους δημότες ο Προύντζος

Συνεχάρη το Χαράλαμπο Προύντζο για την επιτυχία του, δήλωσε το βράδυ της Κυριακής ο ανθυποψήφιος του, Νίκος Τορναρίτης, ευχαριστώντας όλους όσοι τον στήριξαν και σημειώνοντας ότι η Λευκωσία είναι πάνω απ’ όλα.

Σε δηλώσεις του από το οίκημα του Δημοκρατικού Συναγερμού, ο κ. Τορναρίτης ανέφερε ότι επικοινώνησε με τον κ. Προύντζο, και του έδωσε «τα θερμά» του συγχαρητήρια για την επιτυχία του.

«Του είπα ότι ως Βουλευτής Λευκωσίας και ως Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Δημοκρατικού Συναγερμού θα είμαι πάντα δίπλα του για τη Λευκωσία μας», πρόσθεσε.

Ο κ. Τορναρίτης ευχαρίστησε «από καρδιάς» τα κόμματα που στήριξαν τη υποψηφιότητά του, τους δημότες που πίστεψαν «στο σχέδιό μας για τη Λευκωσία», αλλά και τους πολίτες που προσήλθαν στις κάλπες είτε τον ψήφισαν είτε όχι, «γιατί έτσι ασκείται η Δημοκρατία».

Ευχαρίστησε ακόμη τους «πολύ λίγους συνεργάτες» που είχε δίπλα του σε αυτή την πορεία.

«Πρέπει να σας πω ότι σε τούτη την πορεία γνώρισα πραγματικούς φίλους και άκουσα προβλήματα που δεν τα ένιωθα και δεν τα είχα ακούσει όλα αυτά τα χρόνια και θα δώσω σημασία σε τούτους τους ανθρώπους», είπε.

Κλείνοντας, ο κ. Τορναρίτης ευχαρίστησε την οικογένειά του, σημειώνοντας, «πάνω από όλα η Λευκωσία μας και τίποτα άλλο».

Ο Χαράλαμπος Προύντζος από την πλευρά του, ανέφερε πως «οι πολίτες μίλησαν και το μήνυμα είναι σαφές. Σήμερα μίλησε η Λευκωσία. Νίκησε η αγάπη για την πόλη μας. Χαίρομαι γιατί το σύνθημα μας δικαιώθηκε. Το διακύβευμα μιας πρωτεύουσας που πρωταγωνιστεί υπερβαίνει κομματικές αφετηρίες. Είναι δεδομένο πως είχαμε μια πολυσυλλεκτική υποψηφιότητα που άντλησε στήριξη από όλο το πολιτικό φάσμα. Όλοι μπορούν να γιορτάσουν, όλοι μπορούν να νιώθουν ικανοποιημένη. Μπορώ να τους διαβεβαιώσω ότι νιώθω δήμαρχος όλων και έτσι θα λειτουργήσω».

Περαιτέρω ευχαρίστησε τα κόμματα που με τον στήριξαν, ΑΚΕΛ, ΕΔΕΚ και Βολτ, καθώς και τον ανθυποψήφιο του Νίκο Τορναρίτη, Παναγιώτη Μέντζη και Κωνσταντίνο Δημητριάδη.

«Σε όλη μου τη ζωή με χαρακτηρίζει το αίσθημα ευθύνης. Όσοι με ξέρουν έχω πλήρη επίγνωση ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Το 2026 η Λευκωσία πρέπει να φορέσει τα καλά της για την Προεδρία της ΕΕ. Η Μεταρρύθμιση είναι μια δύσκολη διαδικασία. Οι πολίτες μίλησαν και το μήνυμα είναι σαφές. Σήμερα μίλησε η Λευκωσία. Νίκησε η αγάπη για την πόλη μας. Χαίρομαι γιατί το σύνθημα μας δικαιώθηκε. Το διακύβευμα μιας πρωτεύουσας που πρωταγωνιστεί υπερβαίνει κομματικές αφετηρίες. Είναι δεδομένο πως είχαμε μια πολυσυλλεκτική υποψηφιότητα που άντλησε στήριξη από όλο το πολιτικό φάσμα. Όλοι μπορούν να γιορτάσουν, όλοι μπορούν να νιώθουν ικανοποιημένη. Μπορώ να τους διαβεβαιώσω ότι νιώθω δήμαρχος όλων και έτσι θα λειτουργήσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Μπορούσε ή δεν μπορούσε, ήθελε ή δεν ήθελε η Αστυνομία να αποτρέψει τα τεκταινόμενα στο Άλφαμεγα;
Πώς απαντά για τρύπες στα μέτρα της Αστυνομίας ο Χαρτσιώτης-Εγχειρίστηκε τραυματίας αστυνομικός
Δηλώνουν έτοιμοι για συνέχιση του πολέμου στη Χαμάς-«Συσσώρευση εμπειριών, στρατολογήθηκαν νέες γενιές»
Νέα φερόμενη απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ-Συνελήφθη από το FBI 58χρονος
Επιδρομή της Ρωσίας με drones στο Κίεβο-Καταρρίψεις από αντιαεροπορικά συστήματα
Ισχυροί άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας στο μενού του καιρού
Στο εδώλιο της Βουλής Αστυνομία και ΥΚΕ για την υπόθεση με τις ανήλικες-Η ώρα των εξηγήσεων
Η πλατφόρμα του δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να έρθουν σε επαφή με την αγορά εργασίας
Λάθη, συγκυρία ή το παιγνίδι ήταν στημένο κι από πριν ξεπουλημένο;
Ζήτησε έκθεση γεγονότων για τα επεισόδια στο Αλφαμέγα ο Χαρτσιώτης-Τρεις αστυνομικοί τραυματίες