Με δάκρυα στα μάτια ο καμεραμάν που βρήκε τον νεκρό παρουσιαστή-«Μακάρι να είχα καλύτερα νέα»

Συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια ήταν ο κάμεραμαν Αντώνης Μυστιλόγλου, η κάμερα του οποίου εντόπισε την σορό του άτυχου Βρετανού παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ σε παραλία της Σύμης, περιγράφει τη στιγμή της δραματικής ανακάλυψης.

Ο κάμεραμαν σήμερα του πρωί μαζί με τον δήμαρχο της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας και άλλους δημοσιογράφους, είχαν μπει σε βάρκες για να τραβήξουν πλάνα με τα σημεία των ερευνών.

Εκεί, η κάμερα του Μυστιλόγλου, εντόπισε τη σορό του 67χρονου παρουσιαστή, καθώς τραβούσαν βίντεο και πλάνα από την περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τυχαία εντοπίστηκε η σορός του παρουσιαστή στη Σύμη-«Τον βρήκαμε την ώρα που πηγαίναμε με τη βάρκα»

«Λυπάμαι που ήμουν εγώ που τον βρήκα νεκρό», είπε βουρκωμένος ο Έλληνας εικονολήτης στην ρεπόρτερ του Sky News, κοιτάζοντας στην κάμερα και απευθυνόμενος στην οικογένεια του άτυχου 67χρονου. «Μακάρι να είχαμε καλύτερα νέα», πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένος.

Δειτε Επισης

Δεύτερη μήνυση κατά του εφέτη ανακριτή από συγγενείς θύματος των Τεμπών
Βλέπει μία πιθανή κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία ο Πούτιν μόλις επιτευχθούν οι συμφωνίες
Πιστεύει πως θα καταφέρουν να «αποκρούσουν» τις διώξεις σφετεριστών ο Τατάρ-Νέοι ισχυρισμοί περί «τρομοκρατίας»
ΒΙΝΤΕΟ: Κινητοποίηση καταδίκης έξω από το fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Μαραθώνια επικοινωνία Τραμπ με Πούτιν-Έκανε λόγο για «ειλικρινή και χρήσιμη» συνομιλία ο Ρώσος Προέδρος
Αντεξέταση ανακριτή στην δίκη του Αϊκούτ-Ερωτήματα υπεράσπισης για κυπριακές εταιρείες που συνδέονται με κατηγορούμενο
Βλέπει πρώτα Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ η Ολγκίν-Την ερχόμενη Δευτέρα η συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη
Ασυνεννοησία μεταξύ αρμόδιων υπηρεσιών, Δήμων και Βάσεων για τις δειγματοληψίες στο Lady’s Mile
Χειροπέδες σε 23χρονο και 40χρονο για τα επεισόδια στο fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Άλμα για «ριζική αναθέσμιση της χώρας»-Οι στόχοι, οι πυλώνες και τα πρόσωπα του νέου κόμματος