Μήνυμα Αννίτας στους Συναγερμικούς ενόψει της 9ης Ιουνίου-«Οι εκλογές δεν είναι ο χώρος για πειραματισμούς»

Μήνυμα με αποδέκτη τον συναγερμικό κόσμο, απέστειλε με νέα παρέμβαση της η πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αννίτα Δημητρίου. Η κα. Δημητρίου, αφού δίνει τη διαβεβαίωση πως τα μηνύματα που τις μεταφέρονται καθημερινά, «θα είναι ο οδηγός για να αλλάξουν όσα απογοητεύουν», στέλνει το μήνυμα πως «οι εκλογές δεν είναι χώρος για πειραματισμούς»

Η Κύπρος, αναφέρει, η Αννίτα Δημητρίου, «αντιμετωπίζει σήμερα τεράστιες προκλήσεις: για το μεταναστευτικό, την ακρίβεια, την ανάπτυξη. Για όλα αυτά χρειάζεται να ενισχύσουμε την επιρροή μας στην Ευρώπη. Μόνο έτσι μπορούμε να κερδίσουμε περισσότερα για την πατρίδα μας».

«Το χειρότερο σενάριο», υποδεικνύει η πρόεδρος του ΔΗΣΥ, «είναι να δείξουμε ότι η Κύπρος απομονώνεται και απομακρύνεται από τους Ευρωπαίους συμμάχους μας. Λίγους μήνες πριν μου δώσατε ισχυρή εντολή: να ανανεώσουμε το κόμμα μας, να διασφαλίσουμε την πορεία των μεγάλων μεταρρυθμίσεων που πετύχαμε. Να αλλάξουμε την Κύπρο με ευθύνη και σταθερότητα», προσθέτει.

«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός και εγώ προσωπικά», συνεχίζει, «παίρνουμε σοβαρά το μήνυμα που μας μεταφέρετε καθημερινά. Και σας διαβεβαιώ ότι θα είναι ο οδηγός μου για να αλλάξουμε ό,τι μας απογοητεύει. Οι εκλογές όμως δεν είναι ο χώρος για πειραματισμούς».

Τώρα, τονίζει η Αννίτα Δημητρίου, «κρίνεται η εικόνα και η θέση της χώρας μας στην Ευρώπη. Τώρα ήρθε η στιγμή να μας δώσετε τη δύναμη να υπερασπιστούμε την Κύπρο μας και να πορευτούμε μπροστά με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Την Κυριακή 9 Ιουνίου ψηφίζουμε Δημοκρατικό Συναγερμό! Γιατί δυνατός Δημοκρατικός Συναγερμός σημαίνει δυνατή Κύπρος στην Ευρώπη!», καταλήγει η πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα όνειρα θερινής νυκτός της Αννίτας λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές και ο Αβέρωφ

Δειτε Επισης

Ικανοποίηση Ε. Χαραλαμπίδου για αλλαγή στάσης ΚΣ ΟΑΣΕ ως προς τη Μ. Ανατολή
Τη σημαντικότητα δημόσιων επενδύσεων για Κύπρο υπογράμμισε η Χ. Ερωτοκρίτου
Στη σημασία της Πολιτικής Συνοχής αναφέρθηκε ο Α. Καυκαλιάς στη Βουδαπέστη
Συνέχιση συνεργασίας για μεταναστευτικό συμφώνησαν Υφ. Μετανάστευσης-Πρόεδρος ΕΔΕΚ
Σ. Στεφάνου: Λύση ΔΔΟ ή διχοτόμηση το διακύβευμα για το ΑΚΕΛ
Με προσδοκία για επανέναρξη των συνομιλιών μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη ο ΠτΔ-Όσα θέτει στο τραπέζι
Κ. Ιωάννου: Δεν τρέφουμε υπέρμετρες αξιώσεις για την άτυπη συνάντηση στη Ν. Υόρκη
Προκαλεί λίγο πριν την τριμερή ο Τατάρ-«Η ομοσπονδία τελείωσε, στόχος η λύση δύο κρατών»
Σε κατάσταση πλήρους εγρήγορσης η Κύπρος λόγω Μέσης Ανατολής-«Εργάζονται όλοι οι μηχανισμοί»
Σ. Στεφάνου: Τα κόμματα στηρίζουν την μεταρρύθμιση της ΤΑ, τα διακυβεύματα είναι πολλά