«Χρώσταγα λεφτά σε τζόγο και τη σκότωσα»-Κυνικός ο δολοφόνος της 63χρονης

Κυνικός εμφανίστηκε ενώπιον των αστυνομικών ο 39χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης της 63χρονης φέρεται να είχε πάθος με τον τζόγο, με αποτέλεσμα να έχει χρέη. Καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν στο protothema.gr ότι ήταν φίλος της κόρης του θύματος και γνώριζε ότι στο σπίτι υπήρχαν χρήματα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς ότι επειδή η γυναίκα ήταν κατάκοιτη, θεώρησε ότι θα ήταν ξαπλωμένη, όταν θα έμπαινε στο σπίτι. Μόλις άνοιξε την πόρτα την είδε. Πανικοβλήθηκε, την πέταξε από τη σκάλα και επειδή αυτή φώναζε «βοήθεια», πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τη μαχαίρωσε. «Ήθελα να βρω λεφτά για να παίξω. Είμαι εθισμένος στον τζόγο» είπε στους αστυνομικούς.

«Είμαι απεγνωσμένος απελπισμένος κ ήθελα να παίξω. Μια ημέρα πριν είχα συναντηθεί με την κόρη του θύματος και μου είχε πει ότι η μητέρα της θα ήταν μόνη την επόμενη, αφού θα έλειπε η γυναίκα που την φρόντιζε. θεωρούσα ότι θα ήταν κατάτοικη», είπε ο δράστης.

Τραγική ειρωνεία: Όταν έγινε γνωστό το έγκλημα, η κόρη του θύματος κάλεσε τον σύντροφό της και τον δράστη, χωρίς να γνωρίζοντας βεβαίως ότι ο δολοφόνος ήταν μπροστά της. Μάλιστα, ήταν στο σπίτι όταν έφτασε η αστυνομία.

Μετά το έγκλημα, πήρε περίπου 7.000 ευρώ που έκλεψε από το σπίτι της και πήγε να παίξει σε ηλεκτρονικό τζόγο. Οι αρχές βρήκαν αποτυπώματά του στο σημείο του εγκλήματος.

Η τραγική ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται το απόγευμα της Παρασκευής (10/5) όταν μία οικογενειακή φίλη του θύματος κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε πως πήγε στο σπίτι της γυναίκας και την εντόπισε νεκρή. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και διαπίστωσαν ότι η σορός της θανούσας βρίσκονταν εντός της διώροφης μονοκατοικίας της, στη βάση εσωτερικής σκάλας, σε πρηνηδόν θέση και με εμφανή τραύμα στο κεφάλι, ενώ υπήρχε λίμνη αίματος στο σημείο.

Επιπλέον, ως διαπιστώθηκε, τα δωμάτια του 1ου ορόφου της οικίας ήταν εμφανώς αναστατωμένα, οι είσοδοι της οικίας δεν έφεραν εμφανή σημάδια παραβίασης και ήταν ανασφάλιστες, ενώ όπως κατέθεσε η κόρη και σύνοικος της θανούσας είχε αφαιρεθεί σε απροσδιόριστο χρόνο από το δωμάτιο της το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 37χρονου που βίασε 16χρονη με νοητική υστέρηση στην Πάτρα
Θρίλερ στο Ελληνικό με τρεις θανάτους στην ίδια οικογένεια-Κοινός παρονομαστής η παρουσία οικιακής βοηθού
Τραγωδία στην Άνδρο-Οδηγός σκοτώθηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα
Aποκαλύψεις για τον βιασμό της 16χρονης από τον 38χρονο στην Πάτρα-Της πρόσφερε ένα φόρεμα ως «δόλωμα»
Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Ισόβια στον 34χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους στην Πρέβεζα και από το Εφετείο
Εξάρθρωση ακροδεξιάς οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη-Εθνικιστικά σύμβολα, σιδηρογροθιές και όπλα (pics)
Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή στον Κασσελάκη για παραβίαση του νόμου περί Πόθεν Έσχες
Μυστήριο με άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος σε όχημα στο Παγκράτι-Πληροφορίες ότι είχε σπασμένα άκρα