Βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση η αιτία θανάτου της 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα

Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης 77χρονης, Ελένης Σταυρινίδου, η οποία ξεψύχησε στην άσφαλτο την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεκροτομή διενεργήθηκε από την επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξο και ο θάνατος της 77χρονης επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, πολλαπλές κακώσεις σώματος, ζωτικών οργάνων και διατομή σπονδυλικής στήλης.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ενώ 23χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην οδό Ειρήνης και Φιλίας στην Κοκκινοτριμιθιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την 77χρονη, η οποία ήταν πεζή.

Ακολούθως, ο 23χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή, χωρίς παροχή βοήθειας. Η 77χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατό της.

Στη συνέχεια, γύρω στις 8 το πρωί, ο 23χρονος παρουσιάστηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς και ακολούθως μεταφέρθηκε στην Τροχαία Λευκωσίας για τα περαιτέρω.

Αναφορικά με τη θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση, καλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με την Τροχαία Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802023.

Δειτε Επισης

Διαδοχικά τα επεισόδια στις Φυλακές-Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά στο κελί του στην πτέρυγα 1Α
BINTEO: Σφοδροί βομβαρδισμοί των Ισραηλινών στα περίχωρα της Βηρυτού-Χτύπησαν τη μεγαλύτερη αποθήκη οπλισμού της Χεζμπολάχ
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 41χρονο για μεταφορά μεταναστών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση
Οι Φυλακές μυρίζουν μπαρούτι και οι φύλακες εκ των υστέρων στο ψάξιμο για... (απο)δράσεις
Αυτός καταζητείται για την επίθεση εναντίον ιατρικού προσωπικού στο Νοσοκομείο Λευκωσίας
Νέος αναβρασμός στις Κεντρικές Φυλακές-Συμπλοκές σε δύο πτέρυγες, αναφορές για τραυματίες
Αποκαλύπτουμε όσα καταγράφει ο φάκελος «Κομμωτή»-Επτά φορές εκτός Φυλακών τους τελευταίους 18 μήνες
Στο νοσοκομείο πρόσωπο με εγκαύματα, μετά από πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένη οικία
Πυρκαγιά σε τετραώροφο κτήριο στη Λάρνακα-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένα παιδάκι
Τους έπιασαν στα πράσα να παίζουν πόκερ-Εκκρεμούσαν και εντάλματα προστίμων εναντίον τους