Αισιοδοξία Καρογιάν ότι η ΔΗΠΑ-Συνεργασία θα πετύχει ποσοστό 7,5%+ και θα εκλέξει Ευρωβουλευτή

«Θα είμαστε σ’ αυτές τις εκλογές και στις επόμενες μέχρι την ώρα που η Δημοκρατική Παράταξη θα είναι ο πατριωτικός, μετριοπαθής, διεκδικητικός, νούσιμος κεντρώος χώρος» ανέφερε ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, Μάριος Καρογιάν κατά την προεκλογική εκδήλωση της ΝΕΟ-ΔΗΠΑ ενόψει της 9ης Ιουνίου, όπου παρουσιάστηκαν οι νέες και οι νέοι υποψήφιοι κάτω των 35 ετών που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο της Τ.Α.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, ο κ. Καρογιάν εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ΔΗΠΑ-Συνεργασία θα πετύχει ποσοστό 7,5%+ και θα εκλέξει Ευρωβουλευτή. «Κτυπάμε την πόρτα εισδοχής μας στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες και η πόρτα θα ανοίξει γιατί όλοι μαζί θα το παλέψουμε».

Θεωρεί, είπε, τον στόχο εφικτό, καθώς «αφουγκραζόμαστε τους παλμούς της κοινωνίας. Ο κόσμος είναι αυτός που ψηφίζει. Δεν μιλά, αποφασίζει, κρίνει, ενεργεί, σταθμίζει και πλειοδοτεί αυτούς που θεωρεί ότι είναι έντιμοι και σωστοί. Ψηφίζει ανθρώπους που δεν υφαρπάζουν την ψήφο για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους παιχνίδια».

Εξέφρασε την απογοήτευσή του αλλά και τον προβληματισμό του για τα χαμηλά ποσοστά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις στην ΔΗΠΑ, υπενθυμίζοντας τι έγινε στις προηγούμενες ευρωεκλογές το 2019 «που οι δημοσκοπικοί οίκοι μας έδιναν 0,1-0,3% και πετύχαμε 3,8% και στις βουλευτικές του 2021 από το 2,1-2,7% κάναμε ανατροπή πετυχαίνοντας 6,1%. Δεν έχουμε τα οικονομικά μέσα να διαφημίσουμε πόσο μακριά και πόσο έξω έπεσαν οι δημοσκοπήσεις στο παρελθόν, από την πρώτη ημέρα της ύπαρξής μας».

Παρουσιάζοντας τους έξι υποψήφιους ευρωβουλευτές, ανέφερε ότι πρόκειται για «ανθρώπους με περγαμηνές ο καθένας στο χώρο του, έξυπνους, ανιδιοτελής, με γνώση, ήθος και χαρακτήρα. Πάνω από όλα είναι άνθρωποι που βλέπουν με ευαισθησία που θέλουν προκοπή, μέλλον, προοπτική, που θέλουμε μια Κύπρο καλύτερη».

Το 75-80% των υποψηφίων, πρόσθεσε, είναι άνθρωποι κάτω των 40 ετών, «που νοιάζονται για το παρόν και το μέλλον και είναι η επένδυση μιας χώρας που θέλει να προοδεύσει». 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Διελκυστίνδα Κυβέρνησης-Βουλής οι νομοθετικές ρυθμίσεις για τα επεισόδια
Αναμένει αντιστάσεις στη Βουλή ο ΠτΔ για αλλαγές στον εκλογικό νόμο-Υπό εξέταση και η οριζόντια ψηφοφορία
Υπουργός Δικαιοσύνης: Εργαζόμαστε με πράξεις για επανέναρξη διαπραγματεύσεων
Κηδεύτηκε με πενήντα χρόνια καθυστέρηση ο ήρωας Μιχαήλ Χατζούλα-«Αγέρωχος, περήφανος, ελεύθερος μέχρι την τελευταία στιγμή»
Επίσκεψη στην Πράγα θα πραγματοποιήσει η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων
Το μέγεθος της κυπριακής οικονομίας έχει ήδη υπερβεί τις υφιστάμενες δημογραφικές δυνατότητες
Προσχώρησε στο VOLT η Έφη Ξάνθου-«Είναι πλέον ο πολιτικός μου χώρος»
Μνεία ΥΠΕΞ για το όραμα του Γιάννου Κρανιδιώτη στο Κυπριακό, 25 χρόνια μετά τον θάνατό του
Προσπάθεια νέων τετελεσμένων από Τουρκία-Επιστολή Μόνιμης Αντιπροσώπου της ΚΔ σε Γκουτέρες
Συγκρούεται στην τουρκική αδιαλλαξία η προσπάθεια για εξελίξεις στο Κυπριακό