Καταγγέλλει προσπάθεια εκμετάλλευσης με σκοπό την απαξίωση ο Δήμος Πάφου-Η θέση του για τη γιαγιά

Προσπάθεια εκμετάλλευσης των ατόμων που παρουσιάζονται στη φωτογραφία που κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες, στην οποία διακρίνονται δύο γυναίκες στο έδαφος σε στάση λεωφορείου, καταγγέλλει ο Δήμος Πάφου.

Σε ανακοίνωσή κάνει λόγο για παραπλανητική ανάρτηση και αναφέρει πως «σε σχέση με δημοσίευση που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφία στην οποία φαίνονται δύο γυναίκες να κάθονται ή να είναι ξαπλωμένες στο πεζοδρόμιο δίπλα από στάση λεωφορείου σε σημείο της Λεωφόρου Ελλάδος, η οποία δημοσίευση συνοδεύεται από επικριτικά σχόλια / καταγγελία ότι ο Δήμος Πάφου δεν έχει φροντίσει ώστε να δημιουργηθούν κατάλληλα στέγαστρα για τις στάσεις λεωφορείων, ο Δήμος Πάφου επιθυμεί να ανακοινώσει τα ακόλουθα προς αποκατάσταση της πραγματικότητας και της αλήθειας».

Υποστηρίζει ότι «οι κυρίες Μ.Δ.Π. και Α.Θ. που φαίνονται στη φωτογραφία είναι μητέρα και κόρη οι οποίες διαμένουν σε χωριό της Επαρχίας Πάφου και σύμφωνα με τον Κοινοτάρχη του διάγουν με δική τους επιλογής ιδιόμορφο τρόπο ζωής χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και στοιχειώδεις ανέσεις/συνθήκες διαβίωσης».

«Η προσπάθεια εκμετάλλευσης των εν λόγω ατόμων προκειμένου να δοθούν παραπλανητικά και εσκεμμένα εντυπώσεις σε βάρος του Δήμου με προφανή σκοπό την απαξίωση του έργου που έχει συντελεστεί στα τελευταία δέκα περίπου χρόνια, είναι καταδικαστέα», προσθέτει.

Τέλος σημειώνει πως «η εγκατάσταση νέων στεγάστρων για τις στάσεις λεωφορείου στην πόλη της Πάφου και τη Γεροσκήπου, όπως και για τις άλλες πόλεις, έχει αναληφθεί από το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων μέσω σύμβασης που διαχειρίζεται το εν λόγω Υπουργείο. Στο πλαίσιο αυτό, θα κατασκευαστούν σκέπαστρα και υποδομές για 200 περίπου στάσεις λεωφορείου στην Πάφο και τη Γεροσκήπου από τις οποίες μόνο 50 περίπου θα διαθέτουν στέγαστρο. με βάση το σχεδιασμό».

Σημειώνεται ότι την ανακοίνωση ανάρτησε και ο δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, συνοδεύοντας την από φωτογραφία του Αλέξη Βαφεάδη και υποδεικνύοντας πως «κύριε Υπουργέ η αλήθεια είναι χρυσός».

Δειτε Επισης

Το μήνυμα Θεοδοσίου για τις νέες αρμοδιότητές της-«Σκοπός μας να εγκύψουμε στα θέματα ευημερίας ζώων»
Μ. Παναγιώτου: Η κυβέρνηση επιδιώκει να προσδώσει νέα δυναμική στους αγρότες
Στην κυκλοφορία δρόμος στο Τσέρι, ανακοίνωσαν τα Δημόσια Έργα με άλλα έργα σε δρόμους
Δεν αποδέχονται ως έχει το προσχέδιο συλλογικής σύμβασης εργασίας ΟΚΥπΥ οι συντεχνίες
Διαψεύδει τα περί απόρριψης της πρότασής του από συντεχνίες ο ΟΚΥπΥ
Θέμα για την παραγωγή χαλλουμιού στα κατεχόμενα θέτουν οι αγελαδοτρόφοι στην ΕΕ
Δωρεάν μαθήματα Ελληνικών για Τουρκοκύπριους από τα ΚΙΕ
Αυξάνεται σε 140.000 ευρώ η ετήσια χορηγία προς φιλοζωικές οργανώσεις
Ψάχνουν να ενημερωθούν για καταφύγια οι Κύπριοι-Συζητήσεις με Μητροπόλεις για παροχή υπογείων σε ναούς
Συνεχίζονται οι πτήσεις Λάρνακα-Τελ Αβίβ και οι αφίξεις σκαφών από Λίβανο