Τίμησαν τη μητέρα του Θανάση οι Οικολόγοι-«Να αναλάβουν την ευθύνη τους, αυτοί που επέμεναν στην εκδοχή της αυτοκτονίας»

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στη Λεμεσό από την Επαρχιακή Επιτροπή Λεμεσού του Κινήματος Οικολόγων, όπου μέσα σε κλίμα συγκίνησης τιμήθηκε η κυρία Αντριάνα Νικολάου για τις αδιάκοπες προσπάθειες της και την επιμονή της να αποδείξει τον φόνο του παιδιού της.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση των Οικολόγων, «με την ευκαιρία της ημέρας, τονίζουμε πως η θέση και ο σεβασμός της μητέρας και της μητρότητας πρέπει να ισχυροποιηθούν με σειρά νόμων και κανονισμών αλλά και με ένα γενναιόδωρο πρόγραμμα οικονομικής στήριξης της μητρότητας και της τεκνογονίας.

Με την ευκαιρία της ημέρας αυτής πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στη Λεμεσό από την Επαρχιακή Επιτροπή Λεμεσού του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, όπου μέσα σε κλίμα συγκίνησης τιμήθηκε η κ. Αντριάνα Νικολάου για τις αδιάκοπες προσπάθειες της και την επιμονή της να αποδείξει τον φόνο του παιδιού της».

Όπως αναφέρεται επίσης, «ειδικά σε αυτή τη μητέρα αξίζει να απολογηθεί το σύνολο του πολιτικού προσωπικό της χώρας. Αλλά μια απολογία δεν αρκεί. Πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη τους αυτοί που στην Νομική Υπηρεσία, ακόμα και μέχρι πρόσφατα, επέμεναν (και επιμένουν ακόμα) στην εκδοχή της αυτοκτονίας. Μόνο με την πλήρη διερεύνηση του φόνου και την καταδίκη των ενόχων θα υπάρξει δικαιοσύνη».

«Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών όπως και οι Ευρωπαίοι Πράσινοι διαβεβαιώνουμε ότι πέραν των ευχών για κάθε μητέρα ή υποψήφια μητέρα, θα εργαστούμε με σθένος και επιμονή ώστε να δοθεί όσο περισσότερη υποστήριξη γίνεται σε όσες γυναίκες σηκώνουν το μεγάλο βάρος για το μέλλον της χώρας μας και του κόσμου μας», καταλήγει ανακοίνωση.

1

2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Εξήραν το σημαντικό ρόλο της ΚΔ ως πυλώνας ασφάλειας και σταθερότητας στη Μέση Ανατολή οι Αμερικανοί Γερουσιαστές
Νέος αναβρασμός στις Κεντρικές Φυλακές-Συμπλοκές σε δύο πτέρυγες, αναφορές για τραυματίες
Εκτιμήσεις για τρέχουσα συγκυρία και «τελευταίο μίλι» από ομιλητές συνεδρίου ΑΚΕΛ για Κυπριακό
Στόχος το καλό αποτέλεσμα στην τριμερή-Μηδενική η ανταπόκριση της τουρκικής πλευράς
Αποκαλύπτουμε όσα καταγράφει ο φάκελος «Κομμωτή»-Επτά φορές εκτός Φυλακών τους τελευταίους 18 μήνες
Με αύξηση καμερών και ενίσχυση περιπολιών αντικαθιστούν το φράκτη-Δικαιωμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι
Η ανήθικη ηθική ενός πόλεμου και οι νόμοι που διέπουν τις συρράξεις μεταξύ Κρατών
Ικανοποίηση Ε. Χαραλαμπίδου για αλλαγή στάσης ΚΣ ΟΑΣΕ ως προς τη Μ. Ανατολή
Τη σημαντικότητα δημόσιων επενδύσεων για Κύπρο υπογράμμισε η Χ. Ερωτοκρίτου
Στη σημασία της Πολιτικής Συνοχής αναφέρθηκε ο Α. Καυκαλιάς στη Βουδαπέστη