Σε αστυνομικό κλοιό η Μύκονος για το φονικό έξω από μπαρ-Έλεγχοι σε αεροδρόμιο και λιμάνι

Το κουβάρι της αιματηρής συμπλοκής που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο νησί της Μυκόνου και είχε ως αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί θανάσιμα ένας άνδρας από το Πακιστάν και ακόμη ένας να τραυματιστεί σοβαρά προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι αστυνομικοί αναζητούν ένα συγκεκριμένο άτομο για το οποίο υπάρχουν αναφορές πως βρίσκεται πίσω από την θανάσιμη επίθεση και διεξάγουν ελέγχους στο αεροδρόμιο καθώς και στο λιμάνι του νησιού προκειμένου να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συλλεχθεί, φαίνεται πως η συμπλοκή δεν είχε σχέση με το μπαρ που βρίσκεται στο σημείο αλλά ότι αφορμή ήταν ένας καβγάς που είχε ξεσπάσει το πρωί μεταξύ των θυμάτων και ενός ομοεθνούς τους πιθανόν δράση. Όπως έγινε γνωστό οι άνδρες έμεναν σε καταλύματα που βρίσκονται κοντά στο σημείο που έγινε το φονικό.

Ήδη οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε 15 προσαγωγές με αστυνομικές πηγές να εξηγούν πως από τους 15 οι επτά ενδέχεται να συλληφθούν για συμμετοχή στη συμπλοκή και άλλα αδικήματα όπως περί όπλων, αλλοδαπών και ναρκωτικών.

Δειτε Επισης

Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός στα Χανιά-Κατηγορείται για εκβιασμούς και δωροληψία
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή των πυροβολισμών κατά της θωρακισμένης Mercedes στα Άνω Λιόσια
Τα drones και οι ευθύνες για το παπούτσι πάνω από την Ακρόπολη-Οι διαφορές με τη συναυλία της Βίσση
Μαφιόζικη η ενέδρα κατά του 42χρονου στην Ελλάδα-Τι ψάχνουν οι Αρχές για την απόπειρα
Ελεύθερη η μητέρα του νεκρού εμβρύου που εντοπίστηκε δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στην Ελλάδα
Ενέδρα θανάτου σε 42χρονο που συνελήφθη για τη δολοφονία Καραϊβάζ-Τον γάζωσαν με καλάσνικοφ
Σάλος με το drones show με φόντο την Ακρόπολη-Εξηγήσεις από το Ζάππειο ζητούν Πιερρακάκης-Μενδώνη τι απαντά η Adidas
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος για τραγουδίστρια στην Εθνική Οδό-Έπιασε φωτιά το αυτοκίνητό της
Εντοπίστηκε η μητέρα του νεκρού εμβρύου στη Θεσσαλονίκη-Τι είπε στους αστυνομικούς
Πτήση της Lufthansa έμεινε επί 10 λεπτά χωρίς πιλότο-Ο κυβερνήτης ήταν τουαλέτα και ο συγκυβερνήτης λιποθύμησε