Φρίκη σε σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα-15χρονος κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του

Την φρίκη έζησε ένας 15χρονος μαθητής Γυμνασίου από το Πήλιο, όταν σε τριήμερη σχολική εκδομή στα Ιωάννινα κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του. Την καταγγελία έκανε σε αστυνομικό τμήμα ο πατέρας του θύματος αμέσως μόλις ενημερώθηκε από τον γιο του για όσα έγιναν.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας, το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη μετά τα μεσάνυχτα την περασμένη Παρασκευή (06.04.24) και όταν οι μαθητές Β’ και Γ’ Γυμνασίου επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν μαζί με συνοδούς και καθηγητές, που συμμετείχαν στην εκδρομή.

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας στην αστυνομία, o 15χρονος γιος του ενώ κοιμόταν, ξύπνησε από μια έντονη πίεση που αισθάνθηκε και είδε δίπλα και πάνω στο κρεβάτι του τον 15χρονο δράστη και μαθητή της Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου να γελάει, ενώ στο άλλο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ακόμη μαθητές της ίδιας Τάξης και γελούσαν και αυτοί με τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του θύματος.

Άμεσα ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας ανηλίκων καθώς και οι γονείς των ανήλικων δραστών, οι οποίοι και μετέβησαν στο Τμήμα, ενώ οι τρεις 15χρονοι συνελήφθησαν. Ωστόσο δεν συνελήφθησαν οι γονείς των ανήλικων δραστών, ενώ κλήθηκε να εξεταστεί και η διευθύντρια του Γυμνασίου.

Το θύμα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Το πρωί η συνέχεια των ερευνών για τα αίτια της νέας φονικής πυρκαγιάς με θύμα τον 32χρονο Μενέλαο
Στο νοσοκομείο δύο 16χρονες με οξεία μέθη στη Θεσσαλονίκη
Οι κρίσιμες εκλογές στη Γερμανία και οι προσδοκίες των αγορών για περισσότερες δαπάνες
Προβάδισμα Μερτς και CDU δείχνει το πρώτο Exit Poll στη Γερμανία-Αρχίζει η καταμέτρηση ψήφων
Αμφισβητεί το πόρισμα Hellenic Train ο σύμβουλος των οικογενειών θυμάτων-«Επιστημονική φαντασία»
Εξωφρενικό τροχαίο στην Ελλάδα-Μεθυσμένος πατέρας οδηγούσε με το παιδί του αγκαλιά
Άλλη μία φονική πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό, νεκρός 33χρονος-Προσπάθησε να το σώσει ο αδελφός του
Ξανά ενώπιον της Βουλής το θέμα των πολλαπλών συντάξεων-Ψάχνουν την φόρμουλα οι αρμόδιοι
Πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό-Στο σημείο Πυροσβεστική και Αστυνομία
«Θα τη χτυπήσω με το μαχαίρι»-Νέες αποκαλύψεις για σχέδιο δολοφονίας της μητέρας της 13χρονης