Συνεχίζεται η δίκη για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας-Απορρίφθηκε το αίτημα Κούγια για αναβολή

Απορρίφθηκε πριν από λίγο από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας το αίτημα του Αλέξη Κούγια για αναβολή της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου όσον αφορά στη δεύτερη δικογραφία που αφορά στους θανάτους Ίριδας και Μαλένας.

Το αίτημα για αναβολή υποβλήθηκε από τον κ. Κούγια με την έναρξη της δίκης σήμερα. Ο συνήγορος ζήτησε αναβολή επικαλούμενος προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και το γεγονός ότι του έχει απαγορευθεί από το πειθαρχικό συμβούλιο παύση άσκησης του δικηγορικού του λειτουργήματος μέχρι τις 9 Ιουνίου 2024.

Η εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί το αίτημα ζητώντας το διορισμό αυτεπαγγέλτως συνηγόρων υπεράσπισης. «Τι θέλετε να γίνει να πεθάνουμε στο δικαστήριο; Γιατί αυτό θα γίνει αν δεν αναβάλλετε. Θα έρχομαι εδώ. Δεν θα εγκαταλείψω την κατηγορούμενη αλλά για φανταστείτε τις συνθήκες», απάντησε ο κ. Κούγιας.

Τελικά το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και αποφάσισε την συνέχιση της δίκης. Τότε ο συνήγορος είπε: «Θα παραστούμε κανονικά. Δηλώνω ρητώς ότι δεν θα παρατήσω την κυρία κατηγορούμενη».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Βρέθηκε υδράργυρος σε σχολείο της Ελλάδας-Στο νοσοκομείο μαθητές και καθαρίστριες
Μπροστά σε τείχος δυσαρέσκειας αλλά σταθερά πρώτη στην Ελλάδα η Νέα Δημοκρατία
ΒΙΝΤΕΟ: Χάος σε πτήση προς Ρόδο-Επιβάτης ανάγκασε τον πιλότο να ακυρώσει την προσγείωση και τον έδεσαν
Καταδικάστηκε ο ιερέας που βίασε επτάχρονη στην Ελλάδα-Σοκάρουν οι καταθέσεις για τον θύτη
Ασύλληπτη τραγωδία στην Ελλάδα-Κρεμάστηκε 55χρονος γιατί ένιωθε τύψεις για φωτιά σε θερμοκήπιο
Περιέγραψε τις ώρες στα χέρια των διαρρηκτών η γυναίκα επιχειρηματία-«Θα σου κόψουμε τα δάκτυλα»
Τα τρία ερωτήματα που θέτει η Καρυστιανού μετά το αλαλούμ με το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ
«Θα είμαι σπίτι και θα σε περιμένω»-Τα μηνύματα του πιλότου που απειλούσε τη σύντροφό του με revenge porn
Ο 50χρονος είπε στον 75χρονο ότι θέλει το σπίτι και αυτός τον σκότωσε-Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του φονικού στην Ελλάδα
Τέμπη: Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Σιδηροδρομικού τομέα-Ο ανακριτής ζητά να καταθέσουν τα πτυχία τους οι εμπειρογνώμονες των οικογενειών