Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία 32χρονος (pic)

Φωτογραφία και τα στοιχεία 32χρονου, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στην περιοχή Στροβόλου – Λατσιών, Λευκωσία, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Μαρίνο Ζαβρό, ημερομηνία γέννησης 02/05/2006, ο οποίος ελλείπει από τις 2.50 το απόγευμα της Δευτέρας, 25 Μαρτίου, 2024. Αυτός περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65μ. περίπου, με μαύρα σγουρά μαλλιά και με γένια. Κατά την αναχώρηση του φορούσε γκρίζο φούτερ και τζιν παντελόνι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ελλείπον-Πρόσωπο-ΤΑΕ-Λευκωσίας-25.03.2024

Δειτε Επισης

Σε επαφή με την Αστυνομία το Βρετανικό ΥΠΕΞ για τη σύλληψη του Αζέρου-Ζητά πληροφορίες και η Ελλάδα
Τρεις κύριες πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν έπληξαν οι ΗΠΑ-«Ήταν μία θεαματική στρατιωτική επιτυχία»
LIVE: Απαντά στο χτύπημα ΗΠΑ με εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων στο Ισράηλ το Ιράν-Ήχησαν σειρήνες
Η φημολογία για ανασχηματισμό, το κατάλληλο timing και οι εκτιμήσεις για τα πρόσωπα
«Η σημασία της συζήτησης για το σχέδιο αξιολόγησης στη Βουλή είναι τεράστια… Η παιδεία αλλάζει»
Επιπολαιότητες, (επιλεκτικές) διαρροές και ανεξήγητοι χειρισμοί συντηρούν την Αστυνομία ως αγκάθι
Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»