Συνελήφθησαν οι δύο για την συμπλοκή στη Λεμεσό, συνεχίζει να καταζητείται ένας

Αναφορικά με σημερινή Αστυνομική Ανακοίνωση που αφορούσε τρία πρόσωπα τα οποία καταζητούνταν σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, πρόκλησης τραυματισμού, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και κατοχής επιθετικού οργάνου, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 15-16/03/2024 στη Λεμεσό, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχουν συλληφθεί οι δύο, ηλικίας 27 και 25 ετών.

Για την ίδια υπόθεση, εξακολουθεί να καταζητείται ο 1. TAISIR AL ALI, 22 ετών, από τη Συρία.

1

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν τρεις υπάλληλοι εργοληπτικής εταιρείας, οι οποίοι διαμένουν εντός περιφραγμένου χώρου ανεγειρόμενης πολυκατοικίας, στην περιοχή Ομονοίας, άκουσαν δυνατούς θορύβους.

Οι υπάλληλοι αντιλήφθηκαν δυο πρόσωπα να κατεβαίνουν από σκάλα στο ισόγειο του κτιρίου και κατάφεραν να ανακόψουν τον έναν, ενώ ο δεύτερος τράπηκε σε φυγή.

Την ίδια ώρα, αριθμός ατόμων επιτέθηκαν στους υπαλλήλους, καταφέρνοντας να απελευθερώσουν το πρόσωπο που νωρίτερα ακινητοποίησαν και τράπηκαν όλοι σε φυγή.

Ένας εκ των υπαλλήλων της εταιρείας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού καθώς έφερε θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και τα χείλη και αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών πήρε εξιτήριο, ενώ οι άλλοι δυο υπάλληλοι, που έφεραν ελαφρά τραύματα, δεν επιθυμούσαν να εξεταστούν από γιατρό.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι προκλήθηκαν ζημιές σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας. Aπό τις εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον πέντε προσώπων, με το ένα να φέρεται ως άτομο που εργαζόταν στην οικοδομή και είχε διαφορές με τον εργοδότη του.

Δειτε Επισης

Στο Νοσοκομείο πέντε πρόσωπα έπειτα από τροχαίο στην Πάφο
Νεαρός εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στην Πάφο
Χειροπέδες σε 46χρονη για κλοπή των εισπράξεων από αρτοποιείο
Χειροπέδες σε 19χρονο για κλοπές από οχήματα στη Λάρνακα
Ασήκωτες οι ευθύνες και της ΕΦ για τον Θανάση-Η ασυδοσία, τα ψεύδη και η προσπάθεια συγκάλυψης
Δημοσιοποιείται το αποτέλεσμα των ανώνυμων καταγγελιών στην Αρχή-Η ενημέρωση για τις πρώτες δύο αποφάσεις
Από δεσμοφύλακας τρόφιμος των Φυλακών ο 47χρονος για το μπαράζ εμπρησμών-Ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο
Ποινικοποιείται η ψευδής κατάθεση στην Αρχή Διερεύνησης Παραπόνων κατά Αστυνομίας
Βγαίνει μπροστά η Ισότητα-«Μετά από 18 χρόνια έλαμψε η αλήθεια, σήμερα απονέμεται ‘δικαιοσύνη’»
Απαντά στην Αρχή κατά της Διαφθοράς ο Κατσουνωτός-Βλέπει παραπλάνηση