Πιθανή χειραγώγηση ολόκληρου του πρωταθλήματος δείχνει η Επιτροπή Δεοντολογίας-Στο κάδρο 14 παιγνίδια

Για πιθανότητα επηρεασμού και/ή πιθανή χειραγώγηση ολόκληρου του πρωταθλήματος κάνει λόγο η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, σε ανακοίνωσή της, σε σχέση με τα ευρήματα των ερευνώντων λειτουργών. Η Επιτροπή αναμένεται σύντομα να παραδώσει το πόρισμα, μαζί με το υλικό που έχει συλλεχθεί στον Γενικό Εισαγγελέα, ενώ θα προωθήσει και προς την ΚΟΠ τις εισηγήσεις των ερευνώντων λειτουργών.

«Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ανακοινώνει ότι έχει παραλάβει από τους Ερευνώντες Λειτουργούς το πόρισμα για θέματα που αφορούν την διαιτησία ποδοσφαίρου το οποίο και έχει υιοθετήσει στην ολότητά του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

«Με βάση τα ευρήματα των Ερευνώντων Λειτουργών προκύπτει ότι ενδεχόμενα να υπάρχουν 7 περιπτώσεις αγώνων μεταξύ της περιόδου 2019 και 2023 που ενδεχομένως να έχουν χειραγωγηθεί και περαιτέρω εντοπίζονται άλλες 7 διαφορετικές περιπτώσεις που πρέπει να διερευνηθούν περαιτέρω από την Αστυνομία καθότι φαίνεται ότι ενδεχομένως να αφορούν σε επηρεασμό και/ή πιθανή χειραγώγηση ολόκληρου του Πρωταθλήματος», τονίζει περαιτέρω.

«Οι Ερευνώντες λειτουργοί έχουν προχωρήσει στην καταγραφή καταλόγου ενεργειών που πρέπει να ληφθούν από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για βελτίωση των πραγμάτων ούτως ώστε να μειωθεί η προκατάληψη. Οι εισηγήσεις των Ερευνώντων Λειτουργών θα αποσταλούν στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου», σύμφωνα με την Επιτροπή.

«Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού θα διευθετήσει σύντομα συνάντηση με τον έντιμο κύριο Γενικό Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας για να του παραδώσει το πόρισμα καθώς επίσης και ολόκληρο το υλικό το οποίο έχουν συλλέξει οι Ερευνώντες Λειτουργοί», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Στο Νοσοκομείο πέντε πρόσωπα έπειτα από τροχαίο στην Πάφο
Νεαρός εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στην Πάφο
Χειροπέδες σε 46χρονη για κλοπή των εισπράξεων από αρτοποιείο
Χειροπέδες σε 19χρονο για κλοπές από οχήματα στη Λάρνακα
Ασήκωτες οι ευθύνες και της ΕΦ για τον Θανάση-Η ασυδοσία, τα ψεύδη και η προσπάθεια συγκάλυψης
Δημοσιοποιείται το αποτέλεσμα των ανώνυμων καταγγελιών στην Αρχή-Η ενημέρωση για τις πρώτες δύο αποφάσεις
Από δεσμοφύλακας τρόφιμος των Φυλακών ο 47χρονος για το μπαράζ εμπρησμών-Ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο
Ποινικοποιείται η ψευδής κατάθεση στην Αρχή Διερεύνησης Παραπόνων κατά Αστυνομίας
Βγαίνει μπροστά η Ισότητα-«Μετά από 18 χρόνια έλαμψε η αλήθεια, σήμερα απονέμεται ‘δικαιοσύνη’»
Απαντά στην Αρχή κατά της Διαφθοράς ο Κατσουνωτός-Βλέπει παραπλάνηση