Γιατί ο πεθερός σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του με καραμπίνα-Ψάχνει απαντήσεις η ΕΛΑΣ

Πάγωσαν στο άκουσμα της είδησης οι συγγενείς και οι φίλοι του 57χρονου γιατρού που έπεσε νεκρός από τα πυρά του πεθερού του, το βράδυ του Σαββάτου (24.2.2024) στην Αγία Βαρβάρα. Ο άτυχος γιατρός, Λαλούντας Τρύφωνας ήταν Ουρολόγος-Ανδρολόγος στο επάγγελμα με ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι.

Οι συνάδελφοί του έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για τον ίδιο και την οικογένειά του. Η σύζυγός του σύμφωνα με πληροφορίες είναι και αυτή γιατρός με ειδικότητα την ιατρική αισθητική και με την οποία είχαν αποκτήσει δύο παιδιά ενώ ο πεθερός και δράστης του θύματος είναι συνταξιούχος τραυματιοφορέας.

Ο 57χρονος γιατρός ήταν αρκετά γνωστός και αγαπούσε πολύ τη δουλειά του κάτι που φαίνεται από τις αναρτήσεις του στη σελίδα του στο Facebook.

giatros_av

Ο δράστης φέρεται να είχε εμμονές με τον γαμπρό του τον τελευταίο καιρό

Οι συγγενείς κάνουν λόγο για μια αγαπημένη οικογένεια που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα για καβγάδες και φασαρίες στη γειτονιά.

Όπως αναφέρουν στο protothema.gr τόσο ο γιος του δράστη και αστυνομικός στο επάγγελμα όσο και η αδερφή του, σύζυγος του θύματος και κόρη του δράστη, οι οποίοι έμεναν όλοι μαζί στην ίδια πολυκατοικία είχαν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους. Ο πεθερός, που είναι συνταξιούχος τραυματιοφορέας και η σύζυγός του, συνταξιούχος νοσηλεύτρια, μένουν στον πρώτο όροφο, ενώ στον δεύτερο διέμενε το θύμα και η οικογένειά του.

giatros_av1

Ωστόσο, κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο ότι ο δράστης είχε εμμονές τον τελευταίο καιρό με τον γαμπρό του με αποτέλεσμα να παρεμβαίνει στον γάμο της κόρης του συχνά διότι πίστευε ότι ο γαμπρός του δεν την αγαπούσε πια.

Άγνωστος παραμένει ακόμη ο λόγος του εγκλήματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς ότι η κόρη του δεν περνούσε καλά με το θύμα.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Ισόβια στον 34χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους στην Πρέβεζα και από το Εφετείο
Εξάρθρωση ακροδεξιάς οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη-Εθνικιστικά σύμβολα, σιδηρογροθιές και όπλα (pics)
Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή στον Κασσελάκη για παραβίαση του νόμου περί Πόθεν Έσχες
Μυστήριο με άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος σε όχημα στο Παγκράτι-Πληροφορίες ότι είχε σπασμένα άκρα
Συνελήφθη ο 36χρονος που είχε νοικιάσει το διαμέρισμα με τα εκρηκτικά στη Θεσσαλονίκη
Γνώριζαν οι Αρχές ότι ο γιος είχε κακοποιήσει τον ηλικιωμένο αλλά η γραφειοκρατία τον άφησε να τον σκοτώσει
Ισόβια και επιπλέον 19 χρόνια η ποινή στον 19χρονο για τον θάνατο του Λυγγερίδη
«Σκοτεινό» το παρελθόν του πατροκτόνου της Αμφιλοχίας-Είχε αποταχθεί από την ΕΛΑΣ για υπόθεση βιασμού
Φιντάν: Η Τουρκία δεν θα θέσει ποτέ σε κίνδυνο τα συμφέροντά της σε αν. Μεσόγειο-Αιγαίο
Ομόφωνα ένοχος ο 19χρονος για τη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη