Σε έπαυλη-φρούριο, 250 μέτρα από το σημείο που εκτελέστηκε, έμενε ο Χρήστος Γιαλιάς

Ένα συμβόλαιο θανάτου επαγγελματικά οργανωμένο εκτέλεσαν οι δολοφόνοι του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά, οι οποίοι τον «γάζωσαν» με τουλάχιστον 20 σφαίρες και στη συνέχεια τον έκαψαν μέσα στο αμάξι του μαζί με το καλάσνικοφ, προκειμένου να σβήσουν τα ίχνη τους.

Η δολοφονία σημειώθηκε σε απόσταση μόλις 250 μέτρων από το σπίτι του θύματος και οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι δράστες είχαν καταγράψει τις ώρες που κινείται από και προς την πολυτελή βίλα του, αλλά και τη διαδρομή που ακολουθεί.

Ελάχιστα μέτρα μακριά από την Αγίας Αικατερίνης, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένος ο 59χρονος, βρίσκεται το σπίτι του επιχειρηματία.

φρουριο2

Πρόκειται για μια έπαυλη, αποτελούμενη από μια πολυτελή βίλα και στρέμματα από κήπους και κτήματα. Το σπίτι θυμίζει «φρούριο», καθώς, πέρα από τον πέτρινο ψηλό φράχτη, σε κάθε γωνιά του οικοπέδου υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, οι οποίες καταγράφουν κάθε κίνηση μέσα στο κτήμα αλλά και περιμετρικά από αυτό.

Η τοποθεσία του σπιτιού είναι στις παρυφές της πλαγιάς της Κιάφας, ενώ για να φτάσει κάποιος εκεί θα χρειαστεί να κινηθεί μέσα στο δάσος σε χωματόδρομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία χρόνια ο Χρήστος Γιαλιάς μοίραζε το χρόνο του ανάμεσα στην πολυτελή έπαυλη και ένα σπίτι που είχε αγοράσει κοντά στον οικισμό της Μάνδρας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Στα δικαστήρια της Αλεξανδρούπολης ο 59χρονος που συνελήφθη για κατασκοπεία
Σκότωσε, έκαψε και πέταξε σε κάδο γυναίκα στην Πολωνία-Μετά το έγκλημα πήγε διακοπές στην Ελλάδα
Μέλη συμμορίας παρίσταναν τους ενοικιαστές και άδειαζαν σπίτια
Επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη-«Βγες έξω θα σε σκοτώσω»
Νέα ηχητικά ντοκουμέντα από την τραγωδία στα Τέμπη-Ουρλιαχτά παιδιών, «πήρε φωτιά το τρένο»
Πώς έφτασαν οι Ελληνικές Αρχές μέσω Λιθουανίας στον 59χρονο «κατάσκοπο» -ελαιοχρωματιστή» στην Αλεξανδρούπολη
Τι «δείχνουν» οι ιστολογικές εξετάσεις ως αίτιο θανάτου του Βασίλη Καλογήρου-Τα νέα δεδομένα
Για ένα... κόκκινο φανάρι ξυλοκόπησαν τον 36χρονο μπροστά στο παιδί του στη Θεσσαλονίκη
Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο της 47χρονης στην Πάτρα-«Είδα το κεφάλι της κάτω από το φορτηγό»
Καθηγητής-αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της εισβολής των κουκουλοφόρων-«Δεν έχω ξαναδεί τόση βία»